H Mansory αποφάσισε να κακοποιήσει μια Lamborghini Urus αυτή τη φορά

Ο αμφιλεγόμενος οίκος που υλοποιεί τα πιο υγρά τετράτροχα όνειρα κάθε ακαλαίσθητου εκατομμυριούχου μόλις παρουσίασε το έργο της ζωής της.

Μια από τις μεγάλες αλήθειες της ζωής είναι ότι το γούστο δεν αγοράζεται όσα χρήματα κι αν έχεις. Μια ακόμα μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι κανένα αυτοκίνητο δεν είναι αρκετά γρήγορο ώστε να μην γεννήσει σε αυτόν που το οδηγεί την επιθυμία για το κάτι παραπάνω. Όσοι μπορούν να χρηματοδοτήσουν τις δύο αυτές μεγάλες αλήθειες της ζωής, υπάρχει μόνο ένα μέρος όπου θα μπορούσαν να τις ικανοποιήσουν, ο βελτιωτικός οίκος Mansory.

Όταν η Mansory έβαλε στο μάτι για πρώτη φορά την Urus σεβάστηκε την εμφάνισή της

Μετά από την πιο άσχημη Ferrari όλων των εποχών, η Mansory είπε να μην αφήσει παραπονεμένη τη μεγάλη αντίπαλο του Maranello και έτσι έβαλε την Urus στο αναβατόριο για τα περεταίρω. Αυτό το χρυσοποίκιλτο αεροδυναμικό SUV που βλέπουμε ήταν κάποτε μια Lamborghini Urus Performante, δηλαδή η κορυφαία έκδοση του ιταλικού κουπέ SUV, ενός αυτοκινήτου που είναι αμφιλεγόμενο ακόμα και σε stock μορφή. 

Για να ξεκινήσουμε από τα καλά της επέμβασης της Mansory να αναφέρουμε ότι με τις κατάλληλες τροποποιήσεις σε εισαγωγή, τούρμπο, εξαγωγή κλπ, η απόδοση πήγε από τα 640 άλογα, στα 888 και κάπου εκεί τελειώνουν τα όσα καλά υπέστη η συγκεκριμένη Urus. 

 

 

Ξεκινώντας από τα πιο ανώδυνα, οι ζάντες είναι πλέον 24 ιντσών και ταιριαστές στο μάλλον ατυχές χρώμα του αμαξώματος, αν και είμαστε σίγουροι ότι θα αρέσει πολύ σε χώρες του Κόλπου. Παρά το μέγεθός τους και το χρώμα του αμαξώματος, τίποτα δεν μπορεί να κρατήσει τα βλέμματα μακριά από τον προφυλακτήρα που θεωρητικά έχει επανασχεδιαστεί για να είναι πιο αεροδυναμικός και πιο διαφορετικός από τον εργοστασιακό.

Το πρόβλημα είναι ότι ήθελαν να τον κάνουν πιο «κοφτερό» από τον εργοστασιακό, ενώ ήταν ήδη πολύ «κοφτερός». Το αποτέλεσμα είναι σαν να έχει τρακάρει και κάποιος να προσπάθησε να κολλήσει με ταινία και κόλλα τα σπασμένα κομμάτια. Στο πίσω μέρος τα πράγματα είναι εξίσου χάλια με τον διαχύτη να είναι κι αυτός βαμμένος χρυσός και να μην γλιτώνουν ούτε τα πτερύγιά του από τη μανία του χρυσού, σαν να το έχει βάψει κάποιος παππούς με βέσπα που έπιαναν το πινέλο και έβαφαν μέχρι και τα λάστιχα με μπλε ριπολίνη. 

 Ούτε η Ferrari SF90 δεν γλίτωσε από τη μανία της Mansory 

Αν νομίζατε ότι το εσωτερικό θα τη γλίτωνε, σας έχουμε κακά μαντάτα με το σαλόνι, το τιμόνι και το ταμπλό να έχουν ντυθεί με λευκό δέρμα, γιατί μάλλον τους τελείωσε η χρυσή μπογιά και δεν τους έφτασε για να τα περάσουν κι αυτά από κάνα-δυο χέρια. Ελπίζουμε πραγματικά να είναι αυτό το τελευταίο ανοσιούργημα της Mansory και να σταματήσει να κακοποιεί αυτοκίνητα που έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να αποκτήσουμε γιατί μας τα απομυθοποιεί, αντί να μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα που δεν μπορούμε να μπούμε στον πειρασμό να τα κάνουμε έτσι. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved