KTM και Brabus συνεργάζονται και πάλι και το αποτέλεσμα προκαλεί σιελόρροια

Η Brabus 1300 R Edition 23 θα μπορούσε να είναι επόμενη μοτοσικλέτα του Batman, αν προλάβαινε να αποκτήσει μία ο Bruce Wayne.

Πέρασε ακριβώς ένας χρόνος από την πρώτη απόπειρα της Brabus στους δύο τροχούς και η αίσθηση που προκάλεσε, παρά τον επίτηδες περιορισμένο όγκο παραγωγής, ήταν τέτοια που ήταν απολύτως λογικό να έχουμε sequel φέτος και κάπως έτσι να αρχίσει να δημιουργείται μία παράδοση από το μηδέν.

Μια G Class με 900 άλογα από την Brabus 

Η Edition 23 βασίζεται και πάλι στο hypernaked της αυστριακής εταιρείας, η οποία έχει αναλάβει την κατασκευή του Brabus 1300 R, με τη δικύλινδρη καρδιά των 180 ίππων της KTM 1290 Super Duke R Evo να δίνει τον τόνο. Εκτός από το μοτέρ και πλαίσιο χωροδικτύωμα, όλα τα άλλα έχουν σχεδιαστεί από την Brabus, με τον ίδιο custom και καλλιτεχνικό τρόπο που το κάνει και στα αυτοκίνητα της Mercedes που βελτιώνει. 

 

 

Οι ζάντες με τα 9 μπράτσα σε διατομή Ζ είναι σε παρόμοιο στυλ με αυτές των αυτοκινήτων της ενώ στο κέντρο της σχεδιαστικής της ταυτότητας βρίσκονται οι ογκώδεις αεραγωγοί που πλαισιώνουν το ρεζερβουάρ και είναι φτιαγμένοι από άβαφα ανθρακονήματα. Οι τιμονόπλακες, τα ρυθμιζόμενα μαρσπιέ, τα χειριστήρια και οι τάπες βενζίνης και λαδιού είναι μηχανικά κατεργασμένες, ενώ το πάρτυ με τα ανθρακονήματα συνεχίζεται.

Και μία Mercedes Brabus που δεν είναι γρήγορη, αλλά πάει παντού

Η καρίνα, το κάλυμμα των φώτων, βάση της πινακίδας και μια σειρά από άλλα ορατά και αόρατα κομμάτια τις Brabus 1300 R Edition 23 είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και το κορυφαίο σύνολο ολοκληρώνεται με τη ημιενεργητικές αναρτήσεις από τη σειρά Pro της WP. 

 

 

Brabus όμως σημαίνει και πολυτέλεια, όχι μόνο ακραίες επιδόσεις, και αυτό υπογραμμίζεται από τα θερμαινόμενα γκριπ, αλλά και τη θερμαινόμενη σέλα, μια πινελιά που επίσης θυμίζει τις Mercedes με την υπογραφή Brabus. H παραγωγή αυτής της μοναδικής streetfighter δεν ξεπεράσει τις 290 μονάδες, ενώ όσοι προλάβουν θα πρέπει να μπουν στο δίλημμα του χρωματικού συνδυασμού. Οι μισές από αυτές, δηλαδή οι 145, θα βαφτούν στη Superblack απόχρωση, ενώ οι υπόλοιπες σε στη Stealth Gray. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved