Η Brabus Rocket 900 είναι το πιο γρήγορο SUV του κόσμου

Με 330 τελική και 900 άλογα, τρώει τις Lamborghini Urus για πρωινό.

Τα μοντέλα με την επωνυμία Rocket αυξανονται συνεχώς στην γκάμα του γνωστού βελτιωτή της Mercedes. Έτσι ήρθε σειρά και η σειρά της GLE για να δεχθεί το πολύτιμο σηματάκι Rocket 900 μετά της G63 και GT 63 S. Ως βάση χρησιμοποιήθηκε και πάλι ένα μοντέλο της AMG, η GLE 63 S ,και σύμφωνα με τη Brabus πρόκειται για το πιο γρήγορο SUV του κόσμου. 

 

 

Η ήδη πανγρήγορη GLE μετά τις απαραίτητες παρεμβάσεις στον κινητήρα έφτασε τους 900 ίππους και μπορεί να επιταχύνει μέχρι τα 100 από στάση σε μόλις 3,2 δεύτερα, ακόμα πιο εντυπωσιακό αν σκεφτούμε ότι πρόκειται για ένα βαρύ οικογενειακό SUV. Εκτός από την αύξηση του κυβισμού και τα μεγαλύτερα turbo που κατάφεραν την αύξηση των 300 ίππων, την παράσταση κλέβει το σύστημα της εξάτμισης το οποίο ελέγχεται μέσω ενός συστήματος βαλβίδων και μπορεί να είναι από εντελώς ήσυχο μέσα στις πυκνοκατοικημένες περιοχές, ως εντελώς αγωνιστικό σε ανοιχτούς δρόμους (και αντιπαθητικούς γείτονες). 

 

 

Εξωτερικά κυριαρχεί το πλήρες bodykit από γυμνό ανθρακόνημα. Ειδικά ο διαχύτης πίσω θα μπορούσε να προέρχεται από κάποιο hypercar. Μέσα και έξω υπάρχουν διάσπαρτες οι χαρακτηριστικές κόκκινες λεπτομέρειες των εκδόσεων Rocket οι οποίες υπογραμμίζουν τον καθαρόαιμο χαρακτήρα του πολύ ειδικού αυτού SUV. Στις ζάντες υπάρχουν δύο επιλογές, μια 24 ιντσών και μία 23. Η πρώτη για αυτούς που η εμφάνιση παίζει καθοριστικότερο ρόλο και η άλλη για αυτούς που πρέπει πάση θυσία να πιάσουν τα 330 χαω της τελικής. 

 

 

Για να σταματήσει το θηρίο αυτού του όγκου και της ταχύτητας έχουν επιστρατευτεί κεραμικά δισκόφρενα σε μέγεθος ταψιού με εξίσου πανίσχυρες δαγκάνες που το ακινητοποιούν σαν άγκυρες. Συνολικά θα κατασκευαστούν 25 Brabus 900 Rocket Mercedes GLE θα κοστίζει περίπου μισό εκατομμύριο δολάρια στην Αμερική.

 

  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved