versace Ο Cillian Murphy είναι το νέο κεντρικό πρόσωπο του οίκου Versace

Το 2024 είναι μία υπέροχη χρονιά για να είσαι ο Ιρλανδός βραβευμένος με Oscar ηθοποιός.

Το πρώτο τρίμηνο του 2024 έχει φερθεί άψογα στον Cillian Murphy. Ο Ιρλανδός ηθοποιός βραβεύτηκε με το Oscar Α’ Ανδρικού Ρόλου, συνεχίζοντας τη συλλογή βραβείων μετά τη Χρυσή Σφαίρα και το Κινηματογραφικό Βραβείο BAFTA. Ο κινηματογραφικός «Oppenheimer» είναι αναμφίβολα ο ηθοποιός της χρονιάς και κάθε brand θα ήθελε να διαφημίσει το προϊόν του έχοντας ως κεντρικό πρόσωπο τον Ιρλανδό ηθοποιό.

Cillian Murphy2

Ποιος το κατάφερε; Ο οίκος Versace. Ο Cillian Murphy πρωταγωνιστεί στη νέα ανδρική σειρά «Icons» ιταλικού brand, η οποία θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο στις 3 Απριλίου. Η εμφάνισή του τη μεγάλη βραδιά των Oscar ήταν προάγγελος αυτής της συνεργασίας.

Θα είναι ο Cillian Murphy ο νέος James Bond;

Φόρεσε ένα σμόκιν του Versace Atelie με μια χρυσή καρφίτσα Sauvereign και έχουμε αναφερθεί ήδη στο οσκαρικό ντύσιμό του. Είναι αξιοσημείωτο πως αυτή είναι η πρώτη φορά που θα πρωταγωνιστεί σε fashion campaign και θα τον δούμε φορά βασικά κομμάτια από τη συλλογή Versace Icons. 

«Είμαι ενθουσιασμένη που ο Cillian εντάσσεται στην οικογένεια Versace. Είναι ένας πραγματικά εξαιρετικός ηθοποιός και αξίζει απόλυτα το Oscar του», δήλωσε αποκλειστικά στο WWD η creative director Donatella Versace. «Είναι μαγνητικός και συναρπαστικός όταν βρίσκεται μπροστά από μια κάμερα και μου άρεσε να τον βλέπω να ζωντανεύει τον Versace». 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved