Assosiated Press Θα είναι ο Cillian Murphy ο νέος James Bond;

Η σκοτεινή πλευρά του Μurphy είναι αυτή που θέλει ο πράκτορας. 

Ο Cillian Murphy με το Όσκαρ του Α’ Ανδρικού ρόλου στα χέρια του είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα όχι μόνο των τελευταίων ημερών, αλλά και των τελευταίων χρόνων. Ένα από τα πιο «δυνατά» μελλοντικά σενάρια, που έχουμε ακούσει είναι η υποψηφιότητα για να γίνει ο νέος πράκτορας 007 και αυτό είναι κάτι που μας αρέσει. Έχει μία έντονη σκοτεινή πλευρά που κουμπώνει μοναδικά στον πράκτορα. 

Robert Downey Jr. και Cillian Murphy είναι ένα δίδυμο που μας αρέσει πολύ

Όπως έχει αναφέρει σχετικά με τα παραπάνω πηγή στην εφημερίδα «The Sun»: «Ο Cillian είναι ο σταρ του Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή και αυτός θα ήταν ο απόλυτος ρόλος. Είναι μάλιστα ένας τρόπος για να αναβαθμιστεί το franchise του Bond με έναν ηθοποιό που βρίσκεται αυτή την στιγμή στην κορυφή». 

Η προετοιμασία για την επόμενη ταινία του Bond δεν πρόκειται να ξεκινήσει νωρίτερα από το επόμενο έτος, αλλά ο Cillian, που είναι 47 ετών, βρίσκει απόλυτη στήριξη και από τον συμπρωταγωνιστή του στο Oppenheimer, Clay Bunker, ο οποίος πιστεύει ότι θα φέρει ένα πιο σκοτεινό στοιχείο στον χαρακτήρα του πράκτορα 007.

 

 

Ο Clay έχει πει σχετικά: «Θα τα πήγαινε όμορφα. Είναι αστείο γιατί ο Cillian είναι ο ωραιότερος άνθρωπος αλλά έχει αυτή τη σκοτεινή πλευρά και υπάρχει ένα σκοτάδι στον Bond. Ξεχνάμε ότι μερικές φορές ο Bond είναι σαν τον χαρακτήρα που δημιούργησε ο (Ian) Fleming, δηλαδή αρκετά ζοφερός χαρακτήρας. Τυχαίνει να είναι στην πλευρά που λέμε καλός. Ο Cillian έχει την ικανότητα να το αξιοποιήσει αυτό. Το έχουμε δει στους Peaky Blinders, ακόμα και στο Batman όταν παίζει το Scarecrow - τις μυριάδες άλλες ταινίες που έχει κάνει. Αλλά ο ίδιος έχει καλοσύνη».

Μια βαθιά υπόκλιση στον Christopher Nolan

Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Έχει ένα θέμα εστίασης, το οποίο είναι χαρακτηριστικό του πράκτορα. Όταν είναι σε μια αποστολή, μπορεί να το κάνει. Μπορεί να κάνει τα πάντα».

Η συνάδελφος του -Christina Hogue- υποστηρίζει ότι με την ολοκλήρωση του «No Time To Die» δίνεται η τέλεια ευκαιρία για να παρουσιαστεί, ως νέος πράκτορας, όπως είπε «Και όταν το έκανε ο Ντάνιελ Κρεγκ, έσπαγε ένα καλούπι».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved