Tο «ΙΤ» έρχεται γεμάτο νοσταλγία κι αγνό, ανόθευτο τρόμο

 14 φωτογραφίες μας ετοιμάζουν για την πρεμιέρα.

Δεν είμαι σίγουρος για ποιον λόγο μας κόβουνε τα ποδάρια οι κλόουν, αλλά η μαύρη αλήθεια είναι ότι σε όσα παιδικά πάρτι κι αν τους είδαμε, ένα ανεπαίσθητο συναίσθημα αποστροφής μας το βγάζανε. Ίσως φταίει και το θρυλικό «IT» (1990), βασισμένο στο ομώνυμου βιβλίο του Στίβεν Κινγκ, για τα παιδικά μας τραύματα.

Θα μου πεις δεν υπήρχαν άλλα θρίλερ που στιγμάτισαν τα παιδικά μας χρόνια; Ναι υπήρχαν αρκετά, αλλά ο Pennywise φιγουράρει στις πρώτες θέσεις –αν όχι στην κορυφή- των χαρακτήρων που μας κέρασαν αγνό, ανόθευτο τρόμο.

Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, περιμένουμε με ανυπομονησία το φετινό του remake που θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 28 του Σεπτέμβρη. Ο ανερχόμενος Μπιλ Σκάρσγκαρντ καλείται να μπει στα παπούτσια του χειρότερου κλόουν όλων των εποχών και να προσπαθήσει να μας χαρίσει ξανά εκείνο το ανατριχιαστικό συναίσθημα.

Πριν κάποιο καιρό είχαμε δει το τρέιλερ και τα είχαμε χρειαστεί. Αφού φαίνεται πως εκείνος ο τρομοκρατημένος πιτσιρικάς που κρύβουμε μέσα μας, δύσκολα θα ενηληκιωθεί… Σα να μην έφτανε αυτό, κυκλοφόρησαν πρόσφατα και ένα καρό φωτογραφίες από το επερχόμενο θρίλερ. Εμείς διαλέξαμε εκείνες τις 14 που μας προκαλούν τα πιο έντονα συναισθήματα νοσταλγίας. Και τρόμου. Πολύ τρόμου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved