Έσκασε σα βόμβα το τρέιλερ από το νέο θρίλερ του Γιώργου Λάνθιμου

To «The Killing of a Sacred Deer» πλησιάζει σιγά σιγά.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις ήδη καταλάβει, ο συμπατριώτης μας Γιώργος Λάνθιμος, είναι ένα από τα πιο καυτά σκηνοθετικά ονόματα της υφηλίου αυτή τη στιγμή. Μια πορεία που ξεκίνησε από underground προσπάθειες, εκτοξεύτηκε στην στρατόσφαιρα μετά τη δικαιολογημένη τεράστια καλλιτεχνική επιτυχία του «Κυνόδοντα» και συνεχίζεται ακάθεκτη εδώ και αρκετά χρόνια.

Όλος ο κόσμος περιμένει πως και πως το νέο του εγχείρημα με τίτλο «The Killing of a Sacred Deer», όπου αυτή τη φορά θα κινηθεί σε θρίλερ μονοπάτια. Μια μικρή παρένθεση εδώ: όπως έχουμε πει ξανά, είναι πλήρως κατανοητό να μην αρέσει σε κάποιον ο Λάνθιμος, το να χλευάζει χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα τη δουλειά του όμως είναι μικρότητα –είτε προέρχεται από «επαγγελματίες» του σινεμά, είτε από απλούς θεατές.

killing deer

Όταν έχεις καταφέρει ως σκηνοθέτης να προσελκύεις μεγάλα μπάτζετ για να πραγματοποιήσεις το προσωπικό σου κινηματογραφικό όραμα, το οποίο δεν ακολουθεί την πεπατημένη, ενώ παράλληλα ονόματα όπως ο Κόλιν Φάρελ και Νικόλ Κίντμαν δέχονται να παίξουν σε ταινία σου, δε είναι δυνατόν όλο αυτό να γίνεται τυχαία.

Επανερχόμενοι όμως στο θέμα μας: το τρέιλερ της ταινίας είναι εδώ, είναι αγωνιώδες και αναμένεται να πείσει ακόμα κι εκείνους που δεν αγαπάνε τις σινεφίλ προσπάθειες του σκηνοθέτη. Άλλωστε, το είπαμε, αυτή τη φορά είναι θρίλερ η φάση…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved