Ένα άγριο μυστήριο καλύπτει το νέο θρίλερ του Αρονόφσκι

Η Jennifer Lawrence τα βρίσκει σκούρα στο «Mother!»

Έσκασε το teaser από τη νέα ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι με τίτλο «Mother!». Και ενώ δε μας δείχνει και πολλά καταφέρνει να μας κόψει το αίμα σε χρόνο dt. Η πρωταγωνίστρια Τζένιφερ Λόρενς, σε ένα κλασικό αμερικάνικο σπίτι, να περπατάει αργά προς μια ξύλινη πόρτα ενώ ακούγονται στο background συνομιλίες της με τον Χαβιέ Μπαρδέμ, που προλογίζουν ένα άγριο μυστήριο· και μετά χαμός για λίγα δευτερόλεπτα.

Η νέα ταινία του τρομερού σκηνοθέτη θα είναι θρίλερ και αναμένεται να βγει στις αίθουσες κάποια στιγμή μέσα στο Φθινόπωρο. Και ταινία τρόμου από τα χεράκια του, η λογική λέει πως θα κόψει τα πόδια. Διότι αυτό κατάφερνε να το κάνει παλιότερα και σε ταινίες που δεν ανήκουν στο είδος: όπως το «Π» και το «Ρέκβιεμ για ένα όνειρο».

Έχει καιρό να μας δώσει νέο υλικό, ουσιαστικά από το «Black Swan» του 2010 –μιας και το «Νώε» (2014) θα μας επιτρέψεις να το θεωρήσουμε μια κακή παρένθεση. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν η αναμονή κι η αγωνία, ιδιαίτερα μετά το teaser που παρακολουθήσαμε, έχει φτάσει στα ύψη.

Ελάχιστες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει σχετικά με την ταινία, πέρα από το καστ, το ότι θα είναι θρίλερ και θα έχει πολλά ειδικά εφέ. Όμως μπορείς να καταλάβεις το κλίμα μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved