Νυχτερινή βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης στο νέο trailer του «The Deuce»

Ο Τζέιμς Φράνκο ετοιμάζεται να βγεί ξανά στο προσκήνιο με τη νέα σειρά της HBO.

Η φετινή χρονιά προδιαγράφεται ως η χρονιά που θα βγει μπροστά ο James Franco, αυτός ο ωραίος τύπος που όλοι θα θέλαμε για κολλητό, ωστόσο ήταν  είναι κάπως χαμένος σε πολλά, παράλληλα και άσχετα μεταξύ πρότζεκτ. Παλιότερα ας πούμε διατηρούσε με «βαριά» μόνιμη στήλη στην αμερικανική έκδοση του Playboy, ενώ τώρα τελευταία έχει ανοίξει κανάλι στο Youtube στο οποίο συζητά με επιφανείς ακαδημαϊκούς θέματα φιλοσοφίας.

Το σύνθημα της μεγάλης επιστροφής θα δοθεί μέσε στο Σεπττέμβρη, πρώτα με το «The Vault» και έπειτα με την αναμενόμενη σειρά του HBO, το «The Deuce», μια σειρά που μας μεταφέρει στη νεοϋορκέζικη βιομηχανία πορνό του ’70 και στην οποία ο Φράνκο θα υποδύεται τους ρόλους των δίδυμων αδελφών Φράνκι και Βίσεντ Μαρτίνο.

Αν αυτό δεν είναι αρκετό, τότε είναι χρήσιμο να ξέρεις ότι δημιουργός της σειράς είναι ο Ντέιβιντ Σάιμον, που μας έχει χαρίσει το εμβληματικό Wire, μαζί με τον συγγραφέα αστυνομικών μυθιστορημάτων, Τζόρτζ Πελεκάνος.

the deuce natalie paul dominique fishback 600x400

Πριν λίγο κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer της σειράς, λίγες μόλις μέρες πριν την πρεμιέρα του.

Με μια πρώτη ματιά, μοιάζει σαν η σειρά να ξεπήδησε από αυτό το ελαφρό hype που δημιούργησαν τα υπερστυλιζαρισμένα και τοποθετημένα πάνω κάτω στην ίδια εποχή, «Vinyl» και «The Get Down», το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικός οιωνός, αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι, δεδομένου ότι μιλάμε για δημιουργούς που μπορούν να αφοσιωθούν στο πρότζεκτ και έχουν το ταλέντο να το φέρουν εις πέρας. 

Στο πλευρό το Φράνκο, βρίσκεται η εντυπωσιακή Μάγκι Τζίλενχααλ, ενώ πέρα από την προσεγμένη φωτογραφία και την ατμόσφαιρα, αναμένουμε ένα άκρως ενδιαφέρον soundtrack γεμάτο soul, R'n'B και βρώμικη funk, το οποίο εύλογα θα τιμήσει και πολλά από τα standards του Μάρβιν Γκέι.

Πριν ρίξεις μια ματιά στο φρέσκο trailer να σου θυμίσουμε ότι το «The Deuce» θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved