Το trailer του Vault ανοίγει την αυλαία για τη φετινή επέλαση του Τζέιμς Φράνκο

Για να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά για την επάνοδο του πιο «χύμα» ηθοποιού.

Κατά πως φαίνεται, ο Τζέιμς Φράνκο βρίσκεται σε δημιουργικό οίστρο (μεταξύ μας, καλά κάνει, γιατί πρόκειται για περίπτωση που φλερτάρει πολύ έντονα με το χαρακτηρισμό του underachiever) και έχει βάλει σκοπό το 2018 να είναι η χρονιά της μεγάλης του επιστροφής.

Ταινία, σειρά, ένα κανάλι στο Youtube για θέματα φιλοσοφίας και φυσικά το Vault που θα είναι η παραγωγή που θα στρώσει το χαλί για την επέλαση του Φράνκο.

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε το trailer του Vault και όπως καταλαβαίνουμε φλερτάρει με το δράμα και το θρίλερ. Για ρίξε μια ματιά:

Η υπόθεση εστιάσει σε δύο αδελφές, Ταρι Μάννινκγ (Orange is the new Black) και η Φραντζέσκα Ίστγουντ, που αναγκάζονται να ληστέψουν μια τράπεζα προκειμένου να σώσουν τον αδελφό τους. Όλα φαίνονται να εκτυλίσσονται σύμφωνα με το σχέδιο, μέχρι τη στιγμή που ο διευθυντής της τράπεζας, τον οποίο υποδύεται ο Τζέιμς Φράνκο, στέλνει τις δύο νεαρές στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας και εκεί αντικρύζουν κάτι εφιαλτικά κακό.

Από το trailer προκύπτει ότι ο Φράνκο γνωρίζει τι ακριβώς υπάρχει εκεί κάτω και η αλήθεια είναι ότι αναρωτιόμαστε τι μπορεί να είναι αυτό και κυρίως γιατί να βρίσκεται εκεί, στο θησαυροφυλάκιο μιας τράπεζας.

Το Vault θα κάνει πρεμιέρα στην 1η Σεπτεμβρίου του 2017.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved