Μαφία, Νέα Yόρκη και James Franco σε διπλό ρόλο

Νέα σειρά με σφραγίδα των παραγωγών του The Wire.

Λένε πως καμιά φορά το άθροισμα των ποιοτικών μερών δε φέρνει απαραίτητα ποιοτικό αποτέλεσμα. Στην προκειμένη περίπτωση που θα σου παρουσιάσουμε όμως αυτό φαίνεται παρά πολύ δύσκολο να μη συμβεί.

Διότι οι παραγωγοί του The Wire αποτελούν εγγύηση ποιότητας σε ό,τι σειρά κι αν κάνουν. Διότι οι σειρές του HBO είναι κατά βάση εξαιρετικές. Διότι τα 70s της Νέας Υόρκης φαντάζουν πάντα γοητευτικά, ιδιαίτερα όταν καταπιάνονται με underground θέματα: ναρκωτικά, μαφία, πορνεία, πορνό και γενικά ντεκαντάνς από τις λίγες. Διότι ο συγγραφέας αστυνομικών, ο Ελληνοαμερικάνος George Pelekanos, που υπογράφει το σενάριο είναι ένας από τους καλύτερους στο είδος του. Τέλος γιατί η τρέλα του James Franco συνήθως μεταφράζεται σε ιδιοφυία.

Το «Τhe Deuce» που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο παρουσιάζει τη ζωή δύο δίδυμων αδερφών στο Μεγάλο Μήλο –όπως αντίστοιχα έκανε ο Τομ Χάρντι με τους Kray Twins στο «Legend» του 2015. Που είναι ψιλομπλεγμένοι με τη Μαφία σε μια πόλη όπου η παρανομία ζει και βασιλεύει εκείνη την περίοδο.

Στο τρέιλερ παρακολουθούμε κάτι ανάμεσα σε «Boogie Nights» του Πολ Τόμας Άντερσον και ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε. Εξαιρετικά υποσχόμενο θέαμα με άλλα λόγια φίλε αναγνώστη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved