Τίμια και σταράτα: 10 σειρές για το 2017

Τις προτείνουμε, τις περιμένουμε, μπορείς να κάνεις το ίδιο.

Το 16 τελειώνει σύντομα και κοιτάζοντας πίσω το χρόνο συνειδητοποιούμε ότι ζήσαμε μαγικές στιγμές στο μικρό μαύρο κουτί (αν και λεπτό και παραλληλόγραμμο θα ‘πρεπε να λέγεται πλέον) που ονομάζεται τηλεόραση. Stranger Things, Narcos, House of Cards, Game of Thrones (όλε), Peaky Blinders, Daredevil (πάλι όλε) είναι μερικά από τα shows που μας χόρτασαν φέτος, ζεσταίνοντάς μας παράλληλα για τη νέα χρονιά η οποία θα έχει βαρβάτο πρόγραμμα.

Ναι φίλε, και το 2017, θα έχεις πολλά να δεις το βράδυ καθισμένος στον καναπέ. Και αυτά είναι τα εξής.

1. Taboo

 

 

Τι είναι: Ο James Keziah Delaney επιστρέφει στο Λονδίνο του 1814 μετά από 7 χρόνια στην Αφρική, όπου όλοι νόμιζαν ότι είχε πεθάνει, προκειμένου να πάρει πίσω ό,τι του ανήκει και να σφάξει όποιον βρεθεί απέναντί του.

Ποιον θα δεις:  Πολυλατρεμένος Tom Hardy στον κεντρικό (και άγριο) ρόλο ενώ τα ονόματα των Kristoffer Nyholm (The Killing) στη σκηνοθεσία και Ridley Scott στην παραγωγή υπόσχονται οχτώ επεισόδια για τα οποία δεν μπορείς να περιμένεις.

Πότε βγαίνει: 7 Ιανουαρίου, από το BBC 1

 

2. Iron Fist

 

 

Τι είναι: Μετά τους Daredevil, Jessica Jones και Luke Cage, η Marvel παρουσιάζει άλλον ένα ήρωα. Ο δισεκατομμυριούχος Danny Rand επιστρέφει μετά από 15 χρόνια στη Νέα Υόρκη, άρτια εκπαιδευμένος στο Kung Fu και όποιος πλησιάσει, θα φάει... Iron fist!

Ποιον θα δεις: Τον Loras Tyrell από το Game of Thrones (Finn Jones), τη Jessica Henwick (The Force Awakens) και David Wenham (The Lord of the Rings:Return of the King, 300).

Πότε βγαίνει: 17 Μαρτίου. Και επειδή είναι Netflix, ξέρεις. 13 επεισόδια με τη μία.

 

3. Star Trek: Discovery

 

 

Τι είναι: Δέκα χρόνια πριν την original σειρά, με καινούργιο πλήρωμα, ήρωες και κόσμους. Α! και δεν υπάρχει κυβερνήτης αλλά... κυβερνήτισσα. Ενδιαφέρον ακούγεται.

Ποιον θα δειςΗ Sonequa Martin-Green (The Walking Dead) θα είναι πιθανόν η βασική ηρωίδα, και θα έχει στα πλάι της τους, Chris Obi (Snow White and the Huntsman, Ghost in the Shell) Shazad Latif (MI-5, Black Mirror), και Mary Chieffo (Miss Dial).

Πότε βγαίνει: Μέσα στο Μάιο, 13 επεισόδια από το Netflix.

4. American Gods

Τι είναι:  Η μάχη μεταξύ των παλιών και νέων θεών στον κόσμο έχει αρχίσει. Κάπου στη μέση βρίσκεται ο πρώην κατάδικος με όνομα Shadow Moon, τη στιγμή που προσπαθεί να ορθοποδήσει στη μετά-τη-φυλακή ζωή του. Ποιού το μέρος θα πάρει;

Ποιον θα δεις: Ο Shadow Moon είναι ο Ricky Whittle τον οποίο είδες στο «Hollyoaks», ωστόσο το μεγάλο όνομα είναι ο Ian McShane (Pirates of the Carribean, Deadwood, John Wick, Game of Thrones) στο μυστήριο ρόλο του Mr. Wednesday.

Πότε βγαίνει: Την άνοιξη, Amazon Prime

 

 

 

5. Game of Thrones Season 7

Τι είναι: Η λατρεμένη σειρά μπαίνει στην προτελευταία της σεζόν, και η μάχη για τον Iron Throne κλιμακώνεται. Khaleesi, Starks και Jon Snow ετοιμάζονται για μάχη, την ώρα που ο χειμώνας έχει φτάσει για τα καλά και οι White Walkers παραμονεύουν.

Ποιον θα δεις:  Όλους τους κλασικούς και τον Connor McGregor (ναι τον πρωταθλητή του UFC) σε ρόλο στρατιώτη.

Πότε βγαίνει: Το καλοκαίρι, Sky Atlantic

 

 

 

6. Stranger Things Season 2

Τι είναι: Έφερε τα πάνω κάτω στην τηλεόραση φέτος και θα συνεχίσει και για δεύτερη σεζόν. Ο Will θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα φυσιολογικά του μετά τα όσα πέρασε, δεν θα είναι εύκολο όμως. Άσε που οι παραγωγοί δήλωσαν πως η σειρά θα είναι πολύ πιο σκοτεινή από ό,τι ήταν, σε σημείο που μας κάνει να τρομάζουμε.

Ποιον θα δεις:  Το original cast μαζί με Sean Austin (Samwise Gamgee από το Lord of the Rings) και Paul Reiser (Aliens).

Πότε βγαίνει: Τέλη καλοκαιριού, Netflix

 

 

7. Tin Star

Τι είναι:  Η κλασική πλοκή με τον μπάτσο που έχει σκοτεινό παρελθόν και προσπαθεί να σταματήσει σπείρα ναρκωτικών, παίρνοντας την υπόθεση προσωπικά λόγω του θανάτου αγαπημένου του προσώπου.

Συνηθισμένο και πολυπαιγμένο θα μου πεις, η συμμετοχή όμως του Tim Roth στον κεντρικό ρόλο μας προϊδεάζει για κάτι καλό. Με βάση τα όσα ξέρουμε, η σειρά πρέπει να έχει πολύ, πολύ βία.

Ποιον θα δεις:  Εκτός του Roth, τη Christina Hendricks (Mad Men).

Πότε βγαίνει: Τέλη καλοκαιριού, Sky Atlantic

tim roth

 

8. Peaky Blinders

Τι είναι: Ο τρίτος κύκλος δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, ωστόσο το σοκ από την κίνηση-ματ του Tommy Shelby (σταματάμε εδώ για να μην μας κατηγορήσετε για spoilers) μας κάνει να περιμένουμε με αγωνία την τέταρτη σεζόν. Τι θα σκαρφιστεί άραγε προκειμένου να κρατήσει άπαντες ευχαριστημένους αυτή τη φορά.

Ποιον θα δεις: Όλους τους κλασικούς

Πότε βγαίνει: Τέλη 2017 από το BBC Two. Έχουμε ακόμα...

peaky

 

9. Gypsy

Τι είναι: Ψυχολογικό θρίλερ με μια ψυχοθεραπεύτρια η οποία μπλέκει συναισθηματικά με τους ασθενείς της. Ακόμα δεν έχουν βγει άλλες πληροφορίες για την υπόθεση (ούτε καν γιατί λέγεται Gypsy), οπότε ποντάρουμε μόνο στο χαρτί της Naomi Watts παίζει.  

Ποιον θα δεις: Πλην της Naomi καλό είναι να ξέρεις πως τα πρώτα δύο επεισόδια έχει αναλάβει ο Sam Taylor-Johnson (σκηνοθέτης του 50 Shades of Grey).

Πότε βγαίνει: Μέσα στο 2017, Netflix

naomi watts international

 

10. El Chapo

Τι είναι: Χόρτασες Escobar; Όχι; Πάρε και έναν El Chapo. Ο Μεξικάνος βαρόνος των ναρκωτικών έρχεται στη μικρή οθόνη και όπως όλα δείχνουν θα είναι το νέο favourite του 2017.

Ποιον θα δεις: Κάτι για Sean Penn ακούγεται...

Πότε βγαίνει: Μέσα στο 2017, Netflix. Υπομονή...

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved