Ο Giancarlo Esposito ήταν τόσο άφραγκος που σχεδίαζε τη δολοφονία του

Ο πρωταγωνιστής του Breaking Bad μιλάει για το σκοτεινό παρελθόν του.

 

Από τις σειρές που όταν άρχισε να παίζει είχε προκαλέσει φρενίτιδα και η αλήθεια είναι ότι όσοι δεν το έχουν δει είναι μία πολύ μικρή μερίδα ανθρώπων. Όμως όπως ισχύει και τις περισσότερες φορές με το «ότι λάμπει δεν είναι χρυσός» έτσι και εν προκειμένω ο πρωταγωνιστής της σειράς είχε μακάβριες σκέψεις.

O Walter White έχει μερικές βασικές συμβουλές για την καριέρα σου

Πηγαίνοντας πίσω τον χρόνο το 2009, στο επεισόδιο «Mandala» του «Breaking Bad», o Giancarlo Esposito υποδύθηκε για πρώτη φορά τον Gus Fring. Το κοινό τον λάτρεψε αμέσως και μέσα από τα 26 επεισόδια που ακολούθησαν μέχρι το 2011, ο Fring έγινε ένα από τα σημαντικότερα τηλεοπτικά πρόσωπα. Ο Esposito υποδύθηκε ξανά τον Fring για 34 επεισόδια στην prequel σειρά «Better Call Saul» ενώ από τότε έχει παίξει ακόμη σε πολλές ταινίες, σειρές, μέχρι και παιχνίδια.

 

 

Όμως τι συνέβαινε πριν;

Είναι από εκείνες τις ιστορίες που τα γεγονότα δεν προμήνυαν και πολλά θετικά για το μέλλον. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο σόου «Jim & Sam» για να προωθήσει τη νέα σου σειρά, «Parish». Στο πλαίσιο αυτό μίλησε για το παρελθόν του, λέγοντας ότι η ζωή του ήταν τόσο δύσκολη που σκεφτόταν μέχρι και να αυτοκτονήσει, έτσι ώστε να πάρουν τα χρήματα της ασφάλειας ζωής τα παιδιά του.

Ο Bryan Cranston θα επέστρεφε στο Breaking Bad υπό έναν όρο

«Παίρνεις άραγε ασφάλεια ζωής αν κάποιος αυτοκτονήσει; Παίρνουν το ψωμί; Η γυναίκα μου δεν είχε ιδέα γιατί ρωτούσα αυτά τα πράγματα. Είχα αρχίσει να το σχεδιάζω. Αν έβαζα κάποιον να με ξεκάνει, θάνατος από ατύχημα, τα παιδιά μου θα έπαιρναν την ασφάλεια. Είχα τέσσερα παιδιά. Ήθελα να έχουν ζωή. Ήταν μια δύσκολη στιγμή. Σκέφτηκα κυριολεκτικά την αυτοκαταστροφή για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Τόσο χαμηλά ήμουν (...) το φως στην άκρη του τούνελ ήταν το Breaking Bad».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved