Ο Bryan Cranston θα επέστρεφε στο Breaking Bad υπό έναν όρο

Δεν είναι απίθανο το σενάριο.

Το Breaking Bad του Vince Gilligan προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2008 στο AMC, διήρκησε για πέντε σεζόν και ολοκληρώθηκε το 2013. Από την ολοκλήρωση της σειράς, τόσο ο Cranston όσο και ο Aaron Paul επέστρεψαν σε αντίστοιχους ρόλους για την ταινία-συνέχεια El Camino: Α Breaking Bad. Και ενώ όπως όλα έδειχναν είχε κλείσει αυτός ο κύκλος, καθώς μιλάμε για μια δεκαετία από την ολοκλήρωση της σειράς, ο Cranston αποκαλύπτει τώρα σε μια συνέντευξη στο Awards Radar ότι θα μπορούσε να σκεφτεί το ενδεχόμενο να ξαναπαίξει τον ρόλο του. Ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει ωστόσο ότι ο πήχης είναι αρκετά ψηλός και αυτό αποτελεί βασική προϋποθέση. 

O Walter White έχει μερικές βασικές συμβουλές για την καριέρα σου

«Ποτέ δεν υποτιμώ τον Vince Gilligan. Στις 3 Απριλίου, 10 χρόνια πριν ήταν και η τελευταία ημέρα παραγωγής του Breaking Bad. 10 χρόνια πριν! Σκέφτηκα τον δακρύβρεχτο αποχαιρετισμό μου και ότι έλεγα σε όλους ότι αυτό ήταν. Μετά ήρθε το El Camino». Συνέχισε λέγοντας: «Λοιπόν, τώρα θα ήμουν ανόητος αν έλεγα: Ναι, τελειώσαμε. Θα το αφήσω στο ότι δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα και ξέρω ότι ο Vince δεν θα ήθελε να κάνει κάτι όπου δεν χρειάζεται, όπως και εγώ και έτσι το τιμάμε. Αλλά αν υπήρχε κάτι που θα ξυπνούσε και θα τον έκανε να πει« Ω, Θεέ μου», τότε θα το έβλεπα. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά. Επομένως, εάν συμβεί αυτό, δεν υποθέτω ότι θα συμβεί, αλλά ναι αν γινόταν ποτέ, θα το άκουγα».

 

 

Πρέπει ο Walter White να επιστρέψει;

Το φινάλε του Breaking Bad θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα και πιο ικανοποιητικά φινάλε τηλεοπτικών εκπομπών όλων των εποχών. Είναι επομένως ρίσκο να επιστρέψουν ο Walt και ο Jesse. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα οι επόμενες εμφανίσεις, ειδικά για τους συγκεκριμένους χαρακτήρες να είναι μην είναι στο ίδιο καλό επίπεδο. Το El Camino, ωστόσο, κατέληξε να είναι μια καλή συνέχεια της ιστορίας του Βreaking Bad. Πάντως, ο Cranston σκοπεύει να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική το 2026 για να περάσει περισσότερο χρόνο με τη σύζυγό του, συνεπώς αν γίνει άλλη μια εμφάνιση του Walter White, ίσως θα πρέπει να γίνει μέσα στα επόμενα χρόνια.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved