Λίγο πριν την Eurovision έχουμε νέο beef ανάμεσα σε Μαρίνα Σάττι και ταξιτζήδες

Για την ακρίβεια ο Γ.Γ. της ομοσπονδίας Ταξί θεωρεί πως η καλλιτέχνιδα προσβάλλει τον κλάδο τους.

Το “ZARI” της Μαρίνας Σάττι έχει φίλους και εχθρούς. Συμβαίνει αυτό με τις σπουδαίες προσωπικότητες. Αγαπιούνται και μισιούνται. Αυτή τη φορά είναι η σειρά του κλάδου των Ταξί να τα βάλουν με την εκπρόσωπο της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision. Συγκεκριμένα ο Γ.Γ. της πανελλήνιας ομοσπονδίας ταξί Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος σχολίασε πως το βιντεοκλίπ προσβάλλει τον κλάδο και δημιουργεί λάθος εντυπώσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Το βιντεοκλίπ ξεκινάει όμορφα, δείχνοντας ότι εξυπηρετούμε τουρίστες. Τα ταξί είναι πεντακάθαρα κατά 99%. Στο βιντεοκλίπ βλέπουμε μία άλλη εικόνα του ταξιτζή. Βλέπουμε τον πελάτη πανικόβλητο μέσα σε ένα ταξί να κρατιέται και ο οδηγός κάνει drift, κάτι που είναι παράνομο σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. Επίσης, το ταξί γράφει και ραδιοταξί και αυτό απαγορεύεται γιατί γράφει τη λέξη ραδιοταξί, κάνει ντριφτ μπροστά σε κόσμο γύρω γύρω. Γνωρίζουμε 3-4 γλώσσες, παρέχουμε πάρα πολλές υπηρεσίες μέχρι και οθόνες για να βλέπει ο πελάτης ταινίες.

 

 

Υπήρχαν κάποιες μουρμούρες γιατί αυτό προσβάλλει το επάγγελμα και τον οδηγό και τη χώρα μας. Ένας κακοπροαίρετος άνθρωπος μπορεί να πει “τα ταξί κάνουν ντριφτ;” και φοβίζουν τον κόσμο. Στο τέλος του βίντεο δείχνει την κυρία Σάττι που υποτίθεται ότι είναι οδηγός του ταξί πάνω στο καπό και ο επιβάτης να βγάζει μόνος του τις αποσκευές, πράγμα που απαγορεύεται από τον κανονισμό λειτουργίας.

Το “ZARI” έχασε μία θέση αλλά οι Ιάπωνες έχουν πάθει εμμονή με την Μαρίνα Σάττι

Προσβάλλει τον κλάδο. Δημιουργεί εντυπώσεις. Αυτό το βίντεο κλιπ θα το δει ένα παιδάκι 14-15 ετών και ποιος μου λέει εμένα ότι δεν ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα που δείχνει. Αυτά γίνονται σε πίστες”



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved