Το “ZARI” έχασε μία θέση αλλά οι Ιάπωνες έχουν πάθει εμμονή με την Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάττι και το “ZARI” της ξεπερνούν τα όρια της Ευρώπης και κάνουμε άνοιγμα στην αγορά της Ασίας.

Είναι εθιστικό, είναι trend και σκοπεύει να τρελάνει την Ευρώπη. Η Μαρίνα Σάττι ρίχνει το “ZARI” της και το αποτέλεσμα θα το μάθουμε στις 11 Μαΐου, ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός της Eurovision. Κι αν το τελευταίο 24ώρο χάσαμε μία θέση σύμφωνα με τις στοιχηματικές, δηλαδή από την 7η θέση βρεθήκαμε στην 8η, αυτό δε σημαίνει πως το τραγούδι δε συνεχίζει να αρέσει στον κόσμο.

Μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που ξεπερνά τα όρια της Ευρώπης και κάνει άνοιγμα στην Ασία. Το “ZARI” μπήκε στο Tokio Hot 100 Chart του J-WAVE που είναι ένας από τους πιο δημοφιλής ραδιοφωνικούς μουσικούς σταθμούς του Τόκιο και συγκεκριμένα βρέθηκε στην 94η θέση. 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι τη μουσική του τραγουδιού συνέθεσε η ίδια μαζί με τους OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer ενώ τους στίχους μαζί της είναι οι VLOSPA, OGE και Solmeister.

Η Μαρίνα Σάττι δε δίνει δεκάρα για σένα που αποκαλείς το τραγούδι της “Αχταρμά”

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας στη σκηνή της Eurovision έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

 

 

Οι δύο ημιτελικοί για τον διάσημο μουσικό διαγωνισμό θα πραγματοποιηθούν στις 7 και 9 Μαΐου αντίστοιχα στο Μάλμε της Σουηδίας, τη διοργανώτρια πόλη για τη διεξαγωγή του φετινού διαγωνισμού. Η Ελλάδα η οποία φέτος συμπληρώνει τα 50 χρόνια από την πρώτη της εμφάνιση στο διαγωνισμό, θα συμμετάσχει στον Β΄ ημιτελικό ενώ η Κύπρος με τη Silia Kapsis και το τραγούδι «Liar», θα διαγωνιστεί στον Α' ημιτελικό.

Οι χώρες που προκρίνονται αμέσως στον τελικό είναι οι: Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία καθώς και η διοργανώτρια Σουηδία.

Το μεγάλο πάρτι της μουσικής, θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου στο Malmö Arena με σχολιαστές για την ΕΡΤ τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved