Ο Ράσελ Κρόου λέει ότι είναι  απόγονος του τελευταίου ανθρώπου που αποκεφαλίστηκε στην Αγγλία

Τις ρίζες του έψαξε ο Ράσελ Κρόου και μάλλον αυτά που βρήκε δεν πρέπει να τα χάρηκε και πολύ.

Αυτό που ξέρουμε όλοι για τον ηθοποιό είναι ότι είναι Νεοζηλανδός και ότι έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στην Αυστραλία. Ωστόσο, η «σκούφια» του φαίνεται πως κρατάει από αλλού και συγκεκριμένα από την Αγγλία. Όπως ισχυρίζεται ο Κρόου είναι απόγονος του τελευταίου ανθρώπου που απαγχονίστηκε στην Αγγλία. Όπως λέει είναι απόγονος του τελευταίου ανθρώπου που εκτελέστηκε με αποκεφαλισμό στην Αγγλία.

Ο Russell Crowe ζηλεύει ήδη το νέο sequel του Gladiator

Στο μακρινό 1747…

Σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε στο X, ο Ράσελ Κρόου είπε ότι με βάση την έρευνα του έχει καταλήξει ότι συνδέεται με τον Simon Fraser, τον 11ο Λόρδο Λόβατ, ο οποίος αποκεφαλίστηκε για εσχάτη προδοσία, όταν ήταν 80 χρονών το 1747 στον Πύργο του Λονδίνου.

Μάλιστα, η εκτέλεση φαίνεται να είχε τόσο βαρύνουσα σημασία για τον βασιλιά Γεώργιο Β' που ο μονάρχης έβαλε επιπλέον κερκίδες για όλους τους θεατές που ήθελαν να παρακολουθήσουν το γεγονός. Σύμφωνα με τον θρύλο, μία από αυτές τις κερκίδες κατέρρευσε λίγο πριν την εκτέλεσή του, σκοτώνοντας περίπου εννέα ανθρώπους. Ο θρύλος λέει ότι αυτό έκανε τον Fraser, που είχε το παρατσούκλι Old Fox, λίγο πριν αποκεφαλιστεί.

 

 

Το κυνήγι για Ιταλούς προγόνους

Πεπεισμένος για την ιταλική του καταγωγή ο Κρόου επισήμανε: «Κυνηγούσα για να εντοπίσω τους Ιταλούς προγόνους μου εδώ και καιρό. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία ο προπάππος μου από την πλευρά της μητέρας μου, που ταξίδεψε στη Νέα Ζηλανδία το 1864, ήταν ο Luigi Ghezzi. Γεννήθηκε το 1829 στο Ascoli Piceno, Marche, ήταν γιος του Augestine και της Annunziata που γεννήθηκε στην Πάρμα. Ο Luigi δούλευε στην Αργεντινή, πήγε με μια βάρκα στην Ινδία, ναυάγησε και κατέληξε στο Κέιπ Τάουν. Εκεί γνώρισε και παντρεύτηκε τη Mary Ann Curtain και μετανάστευσαν στη Νέα Ζηλανδία».

Δεν είναι λίγο προσβολή για την Ελλάδα η προφορά του Russell Crowe στο Thor 4;

Επίσης σημείωσε: «Είναι περίεργο, το τεστ DNA ενός στενού συγγενή εξακολουθεί να μας γυρνά στην Ιρλανδία, αλλά δεν ξέρουμε πώς/ποιον. Στην οικογένεια της μητέρας μου, με τρεις γενιές διαφορά, γυναίκες παντρεύονταν άνδρες που ονομάζονταν Κρόου. Όταν ήρθαν τα εν λόγω άτομα να μου πουν ότι είμαστε συγγενείς,  ήμουν λίγο απορριπτικός νομίζοντας ότι γνώριζα όλα τα μέλη της οικογένειας Κρόου, αλλά είμαι επίσης συγγενής με μια άλλη οικογένεια των Κρόου, που φαίνεται ότι ήταν στην Αυστραλία».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved