Ο Russell Crowe ζηλεύει ήδη το νέο sequel του Gladiator

Απορούμε γιατί γκρίνιαζε τότε εδώ και μια εικοσαετία. 

Ο Ridley Scott ​​εργάζεται  πυρετωδώς σε ένα σίκουελ της ιστορικής ταινίας δράσης του Gladiator του 2000, αλλά ο Russell Crowe – ο οποίος πρωταγωνίστησε στο πρωτότυπο και κέρδισε ένα Όσκαρ – δεν θα συμμετέχει σε αυτό. Τώρα, ο Russell Crowe είπε ότι έχασε ο ρόλο στη νέα ταινία και παραδέχτηκε ότι αισθάνεται «ελαφρώς ζηλιάρης».

Ο Russell Crowe είπε στο Collider: «Δηλαδή, κοίτα, το μόνο πράγμα που νιώθω πραγματικά γι 'αυτό είναι λίγο ζήλια, ξέρεις; Επειδή ήμουν πολύ νεότερος άντρας τότε, προφανώς, και ήταν μια τεράστια εμπειρία στη ζωή μου. Είναι κάτι που άλλαξε τη καριέρα μου, πραγματικά. Άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι με αντιμετώπιζαν και το πως εργάζομαι για τα προς το ζην, και, ξέρετε, ήμουν πολύ τυχερός που συμμετείχα σε πολλές μεγάλες ταινίες, αλλά οι τεχνικές σε αυτή την ταινία είναι απίστευτες».

 

 
 

Ασπίδες, Σπαθιά και Ρωμαϊκά σκηνικά

Και συνέχισε: «Τώρα έχουμε 2023, και κάναμε αυτήν την ταινία το 1999. Σας εγγυώμαι, κάπου σε όλο τον κόσμο απόψε, το Gladiator θα προβληθεί στην τηλεοπτική εκπομπή primetime. Και δεν έχεις πάντα αυτό το είδος μακροζωίας με κάθε ταινία που κάνεις, επομένως, προφανώς κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου».

 

 
 

Ο David Scarpa γράφει το σενάριο της νέας ταινίας, με τον Scott ​​να σκηνοθετεί. Ο Paul Mescal θα υποδυθεί τον Lucius, τον γιο της Lucilla και τον ανιψιό του Commodus. Ο Barry Keoghan λέγεται επίσης ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τους παραγωγούς της ταινίας για να αναλάβει έναν ανταγωνιστικό ρόλο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved