associated press Ο Νικόλας είδε την Μάργκοτ Ρόμπι άβαφη και τη θεωρεί «μέτρια». Μη γίνεις σαν τον Νικόλα

Ο «ασέβαστος» έγινε παγκόσμιο trend και όλο το διαδίκτυο το έριξε τα σχολιανά του. Δικαίως ή αδίκως, κρίνε το εσύ.

Υπάρχει η τέλεια ομορφιά; Το ερώτημα φιλοσοφικό και η φλόγα της σύγκρουσης δύο κόσμων, της αντικειμενικότητας και της υποκειμενικότητας, θα παραμένει ζωντανή. Το ερώτημα απασχολούσε και τους αρχαίους Έλληνες, οι οποίοι το θεωρούσαν ως ένα θεϊκό δώρο. Μάλιστα ο Πυθαγόρας είχε εφεύρει μία μαθηματική μέθοδο, κατά την οποία υπάρχουν φόρμουλες που καθορίζουν τη φυσική τελειότητα. Η «θεία αναλογία», όπως αναλύεται διεξοδικά από τον Πυθαγόρα, προκύπτει από μία λογαριθμική σπείρα και αντιστοιχεί στις αναλογίες που προσεγγίζουν περισσότερο τον αριθμό 1.618.

 

 

Γιατί ο πρόλογος; Διότι ένας χρήστης του Twitter, ο οποίος έχει «άγνοια κινδύνου» και η αλήθεια είναι πως μας αρέσουν αυτοί οι τύποι, έδωσε... ψωμάκι. Προκάλεσε την κοινή γνώμη και τον μέσο χρήστη του διαδικτύου με μία φωτογραφία και ένα σχόλιο. Αν το καλοσκεφτείς δεν είναι και εύκολο να το κάνεις. Αν σου δίναμε μία ευκαιρία για μία φωτογραφία και ένα σχόλιο, τι θα σκεφτόσουν; Έναν συνδυασμό χωριάτικης σαλάτας από ταβέρνα των Κυκλάδων και ένα τσιτάτο σχόλιο; Μία φωτογραφία του Μέσι και ένα σχόλιο πως είναι άμπαλος; Αν το σκεφτείς, τα πάντα έχουν γραφτεί.

Όχι όμως αυτό που έκανε πράξη ο μικρός Νικόλας. Για την ακρίβεια ο Nicholas Verola. Ο «αδίστακτος» αυτός τύπος ανέβασε μία selfie της Margot Robbie, στην οποία η κινηματογραφική Barbie, ποζάρει εντελώς άβαφη. Σε μια στιγμή παραφροσύνης συνόδευσε τη φωτογραφία τονίζοντας πως είναι «μέτρια», πάτησε το κουμπί της δημοσίευσης και άφησε τον αλγόριθμο να κάνει τη δουλειά του.

Νικόλα, αδερφέ μας, δες τι δημιούργησες.

Έγινες παγκόσμιο trend. Αυτό που προσπαθούν εταιρείες και influencers μέσω CEO και ΜΕΟ, το έκανες πράξη. Μάλιστα, παρότι άκουσε τα σχολιανά του, δεν το έβαλε κάτω. Επανήλθε με στοιχεία και παρακάτω συνεχίζει το beef του υποστηρίζοντας με επιχειρήματά τη θέση του. Ένα εξ αυτών ότι... καραφλιάζει η Margot Robbie. Δημιουργείται ένας μικρός Τσάκωνας; Ξεκάθαρα έχουμε μία κλασσική περίπτωση βλάβης. Για τον Νικόλα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved