Instagram Οι πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη σύμφωνα με «αρχαιοελληνική» θεωρία

Μία Βρετανή επιστήμονας βασίστηκε σε μία μαθηματική μέθοδο του Πυθαγόρα και να βρει τις 10 ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη. Ανάμεσά τους η Zendaya, Bella Hadid, Ariana Grande και ένα όνομα έκπληξη στην πρώτη θέση.

Εκτός από τους ναούς και τις επιστήμες, οι αρχαίοι Έλληνες είχαν μεγάλη αγάπη και στο κάλλος. Η ομορφιά έπαιζε σημαντικό ρόλο για εκείνους και πολλές φορές το θεωρούσαν ως ένα θεϊκό δώρο. Μάλιστα ο Πυθαγόρας είχε εφεύρει μία μαθηματική μέθοδο, κατά την οποία υπάρχουν φόρμουλες που καθορίζουν τη φυσική τελειότητα. Η «θεία αναλογία», όπως αναλύεται διεξοδικά από τον Πυθαγόρα, προκύπτει από μία λογαριθμική σπείρα και αντιστοιχεί στις αναλογίες που προσεγγίζουν περισσότερο τον αριθμό 1.618.

Ο ανδρικός πληθυσμός είναι ευτυχισμένος γιατί η Bella Hadid επιστρέφει στις ζωές μας

Φτάνοντας στο σήμερα, μία Βρετανή επιστήμονας της πλαστικής χειρουργικής, η Dr. Julian De Silva, προσπάθησε να δώσει μία... αντικειμενική απάντηση στο ερώτημα του ποιες είναι οι πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη. Η πλαστική χειρούργος βασίστηκε στη λεγόμενη «Χρυσή Τομή» των προγόνων μας και κατέληξε σε ένα εντυπωσιακό συμπέρασμα. Για να το καταφέρει αυτό, εισήγαγε τα πρόσωπα των celebrities σ’ ένα λογισμικό προσωπομετρίας. Έθεσε 12 σημεία ενδιαφέροντος και εξέτασε πόσο κοντύτερα στον ιδανικό αριθμό έφταναν οι αναλογίες του κάθε προσώπου ξεχωριστά, καταλήγοντας σε ένα συνολικό ποσοστό που εκφράζει πόσο τέλειο είναι τελικά, βάσει της Χρυσής Τομής των αρχαίων Ελλήνων.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και θα δεις τη λίστα με τις celebrities στην παρακάτω gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved