pexels Το κακό με τους μερακλήδες σινεφίλ στο τρένο έχει παραγίνει

Τι συμβαίνει με όλους αυτούς που δεν μπορούν να κάνουν λίγη υπομονή και βλέπουν «ταινίες με υπόθεση» στο κινητό τους μπροστά σε κόσμο;

Έχει παρατηρηθεί ένα παράξενο συνήθειο τελευταία στους Βρετανικούς (και όχι μόνο) σιδηροδρόμους και μετρό: Πολύς κόσμος βλέπει πορνό μέσα στο βαγόνι καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού ή της διαδρομής. Μήπως έχουμε λίγο μπερδέψει τα πράγματα παιδιά; Εντάξει, κανείς δεν είπε πως είναι κακό να βλέπουμε πορνό αλλά όμως σε δημόσιο χώρο δεν είναι λίγο too much; Λίγο αγένεια;

Είναι, όπως είπε κι ένας συνάδελφος, όπως όταν οι οδηγοί μέσα στα αυτοκίνητα σκαλίζουν τη μύτη τους, νομίζοντας πως κανείς δεν τους βλέπει. Η αλήθεια είναι πως μπερδεύουμε κατά καιρούς την έννοια του δημόσιου και του ιδιωτικού χώρου, γεγονός το οποίο μπορεί να γεννήσει περιστατικά και συνήθειες σαν αυτές.

Το να πληρώνεις για το πορνό πρέπει να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση

 
 

Μην ξεχνάμε όμως και την άλλη πλευρά, τον αντίλογο που λέμε. Πολλοί άνθρωποι εκμεταλλεύονται την ευκαιρία να δουν πορνό περιεχόμενο στο τρένο γιατί πολύ απλά δεν είναι σε θέση να το κάνουν στο σπίτι τους, για πολλούς και διάφορους λόγους. Πρέπει όμως να είμαστε υπεύθυνοι μιας και στο τρένο και γενικά στα ΜΜΜ υπάρχουν και παιδιά τα οποία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με ένα τέτοιο ενήλικο περιεχόμενο.

 

 
 

Έτσι οι Βρετανικές σιδηροδρομικές εταιρίες έχουν απαγορεύσει τις free συνδέσεις τους να μπαίνουν σε σελίδες με πορνό. Ακούγεται λογοκρισία αλλά όμως δεν είναι ακριβώς έτσι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στους δημόσιους χώρους και αυτό είναι κάτι που πρέπει να είναι αυτονόητο σε όλους.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved