«Αγόρια μην εφαρμόζετε αυτά που βλέπετε στις ταινίες πορνό, στην πραγματική ζωή»

Η Γωγώ Φούντα προειδοποιεί.

Καλά να είναι το ίντερνετ έχει σώσει σπίτια και υπολήψεις. Διότι παλαιότερα, όταν ήταν 25άρηδες οι μπαμπάδες μας, έπρεπε να πηγαίνουν στο video club της γειτονιάς και να ζητάνε την «Παπαρήγα την καλή» όπως πολύ σοφά μας εδίδαξαν οι Απαράδεκτοι στις αρχές των ‘90s, προκειμένου να παρακολουθήσουν ένα πορνό σαν άνθρωποι.

Τα χρόνια πέρασαν και πλέον έχεις τα πάντα στο λάπτοπ μη σου πω και στο κινητό σου. Ό, τι τραβάει η όρεξή σου μπορείς να το παρακολουθήσεις μέσα σε ελάχιστα λεπτά με έναν και μοναδικό σκοπό: Να διδαχθείς, να αφομοιώσεις και τελικά να φτάσεις στην τελειότητα του απόλυτου εραστή. Ναι, όλες ξέρουμε ότι παρακολουθείτε πορνό ΚΑΙ για να ξεσηκώνεται κινήσεις. Μόνο που κάνετε ένα πολύ σημαντικό λάθος: Δεν προσαρμόζετε τις κινήσεις αυτές σε απλά ανθρώπινα καθημερινά δεδομένα. Και κάπως έτσι υπάρχουν ασυνεννοησίες και τελικά το σεξ όχι μόνο δεν είναι καλό, αλλά καταντάει βασανιστικό για την παρτενέρ. Παρακάτω λοιπόν, σου έχω κάποιες βασικές κινήσεις, που καλό θα ήταν να μην υιοθετήσεις.

Να ξεκινήσουμε με τα ηχητικά ντοκουμέντα

Οι γυναίκες στις ταινίες πορνό, όπως φυσικά και οι άντρες, είναι ηθοποιοί. Ίσως να μην έχουν τελειώσει το Εθνικό και πιθανότατα να μην ήταν παιδικό τους όνειρο να ασχοληθούν με τον κλάδο, αλλά τα έφερε έτσι η ζωή που μπήκαν στο παιχνίδι και αποφάσισαν να παίξουν. Οτιδήποτε λοιπόν και αν συμβαίνει είναι ΨΕΥΤΙΚΟ-αν εξαιρέσεις φυσικά το σεξ-. Οπότε, οι κραυγές των κοριτσιών οι οποίες σηκώνουν μία ολόκληρη γειτονιά στο πόδι, δεν είναι ό, τι πιο ρεαλιστικό μπορείς να βιώσεις. Όχι, αν η καλή σου δε βγάζει αντίστοιχες κραυγές δε σημαίνει ότι δεν σε θέλει. Σημαίνει ότι δεν την τεμαχίζουν!

Όταν λέμε ότι κάτι είναι καλό…

Μπορείς απλά να συνεχίσεις με τον ίδιο ρυθμό αυτό που κάνεις ακριβώς; Ναι ξέρω, στις ταινίες, ίσως λόγω σασπένς και σεναριακής (;) κορύφωσης, όταν ακούγεται κάτι τέτοιο από τη γυναίκα, ο άντρας αυτομάτως δαιμονίζεται και συνεχίζει ό, τι κάνει πιο έντονα και πιο γρήγορα! Ίσως αυτό να γράφει και πιο καλά στην κάμερα δεν ξέρω. Στην πραγματική όμως ζωή, αυτό δεν πιάνει και δεν έχει κανένα καλό αποτέλεσμα. Απλά ενημερώνω.

Και άσε τις καρπαζιές και τα σκαμπίλια…

Και εννοώ σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο και όχι τα οπίσθια, που εκεί είναι στη διακριτική ευχέρεια της καλής σου αν θα το επιτρέψει ή όχι (εύχομαι). Μπροστά όμως… γιατί να χτυπήσεις βρε αγορίνα μου; Θα μου πεις επειδή το κάνουν τα αγόρια στις ταινίες σου. Ε και; Αυτοί επίσης πληρώνονται για να το κάνουν. Εσύ; Με αγάπη και τρυφερότητα παρακαλώ γιατί κι εμείς άνθρωποι είμαστε.

Στο πι και φι

Μία που βλέπουν ο ένας τον άλλο, μία που γδύνονται και αρχίζουν τα δικά τους. Ώπα, περίμενε γιατί το πράγμα θέλει το χρόνο του. Τα προκαταρκτικά τα έχεις ακουστά; Ναι ξέρω, αυτά δεν υπάρχουν στις ταινίες, αλλά υπάρχουν στη ζωή. Και είναι απαραίτητα. Και τελοσπάντων, όσο και να θέλεις, πολύ δύσκολα θα μπεις σπίτι, θα την πάρεις αγκαλιά και θα κάνετε ένα έρωτα όλο τρέλα. Συμβαίνει και αυτό, αλλά σπάνια. Όλα θέλουν το χρόνο τους.

Δεν επέρχεται πάντα η κορύφωση

Και όταν επέλθει δεν είναι σίγουρα μέσα σε ελάχιστα λεπτά όπως μας δείχνουν οι πορνοσταρς. Όχι δεν είναι φυσιολογικό με ένα άγγιγμα η γυναίκα να έρχεται σε οργασμό και όχι δεν είναι απαραίτητο να συμβαίνει αυτό κάθε φορά.

giphy 1

Και τι φάση με το στήθος;

Τώρα σοβαρά το στήθος σχεδόν πάντα πονάει. Ή θα περιμένουμε περίοδο, ή θα έχουμε ωορρηξία ή θα τελειώνουμε με την περίοδο, ή θα είναι πρησμένο ή οτιδήποτε τελοσπάντων. Γενικά πονάει αρκετά. Δεν ξέρω τι κάνουν οι κοπέλες στις ταινίες αλλά στην πραγματικότητα η συγκεκριμένη περιοχή είναι πάρα πολύ ευαίσθητη. Αλήθεια.

Και κάτι τελευταίο και βασικό: Ο άνθρωπος χρειάζεται αέρα για να λειτουργήσει. Οι επαγγελματίες του είδους ίσως έχουν αναπνευστήρες. Εμείς όχι! Προσοχή λοιπόν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved