«Βλέπουν πορνό για να μάθουν στοματικό». Ισχύει τελικά;

Τιμή και δόξα στον εκπαιδευτικό ρόλο των ερωτικών ταινιών.

Πριν λίγες μέρες που χάζευα στο Internet, έπεσα πάνω στις φωτογραφίες της Jenna Jameson η οποία ήταν έγκυος και μαζί με τον άντρα της περπατούσαν χέρι-χέρι. Η συγκεκριμένη λοιπόν, είναι η μόνη πορνοστάρ που ξέρω και έχω και την εντύπωση ότι ήταν top στον τομέα της. Και δικαίως. Όχι δεν το παίζω ότι δε βλέπω τσόντες, ούτε ότι δεν έχω δει και ποτέ μου, απλά είχα πάντοτε ένα θέμα με τα ονόματα και τα πρόσωπα. Εξάλλου στις συγκεκριμένες ταινίες δε σε νοιάζει τόσο να θυμάσαι πρόσωπα. Σε νοιάζει η ερμηνεία.

Το θέμα της τσόντας λοιπόν, είναι ένα θέμα ευαίσθητο και ενοχικό όταν μιλάμε για γυναίκες και μία υπέροχη καθημερινή συνήθεια όταν μιλάμε για άντρες. Ο άντρας για παράδειγμα, θα γυρίσει από τη δουλειά, θα κάνει ένα μπανάκι και θα δει ένα-δύο βιντεάκια πριν κοιμηθεί. Εμείς από την άλλη, το έχουμε διαφορετικά στο μυαλό μας. Κυρίως επειδή νιώθουμε πως κάνουμε κάτι κακό.

maxresdefault

Για να είμαι ειλικρινής, πολλές φορές σε μεικτές παρέες πέφτει η κλασική ερώτηση: «Κορίτσια βλέπετε τσόντες;». Για να ακολουθήσει η -με γουρλωμένα μάτια- άρνηση και καπάκια 5 μετάνοιες γιατί αυτά είναι και ντροπή. Ναι, η γυναίκα της εποχής μας, η χειραφετημένη, η δυναμική, που κάνει καριέρα και γενικά ελέγχει, φοβάται να παραδεχτεί ότι βλέπει τσόντες.

Η μεγάλη αλήθεια όμως είναι μία…

Για να ξεκαθαρίσω βέβαια τα πράγματα, και σε αντίθεση με σένα και τους φίλους σου, η γυναίκα δεν παρακολουθεί τσόντες για να γελάσει. Δεν την αφορούν οι ατάκες, δεν τη νοιάζει τι είπε ο πρωταγωνιστής και γενικά δε δίνει καμία σημασία για το story της υπόθεσης. Ναι, μόλις βρήκαμε την μία και μοναδική περίπτωση που δεν μας νοιάζουν οι σάλτσες και προτιμάμε την ουσία.

Οι λόγοι που μας οδηγούν στο αμάρτημα αυτό, γιατί μας οδηγούν, είναι καθαρά εκπαιδευτικοί. Κακά τα ψέματα, καμιά μας δε γεννήθηκε γνωρίζοντας πώς να κάνει στοματικό, πώς να στήνεται στα τέσσερα ή τι ατάκα να σου πετάξει και να μην ακουστεί γελοία. Το μάθημα ξεκινάει από το πρώτο πλάνο της πρωταγωνίστριας και το τι θα πει στον νταγλαρά που έχει απέναντι, συνεχίζεται με τα προκαταρκτικά-ναι προφανώς και εννοώ το στοματικό-και συνεχίζεται με το κυρίως πιάτο (στησίματα, αναστεναγμούς και πάει λέγοντας). Δεν είναι μάλιστα τυχαίο, ότι οι περισσότερες επικεντρώνονται στο στοματικό και κυρίως στις λεπτομέρειες: από το πώς θα το κοιτάξει και πώς θα το πιάσει, μέχρι το πώς θα το βάλει στο στόμα και τέλος πώς θα πετύχει εκείνο το deep throating που κάνει «η σιχαμένη» και ο άλλος γκαρίζει στο σεξ σαν να τον σφάζουν.

Τα κορίτσια αυτά λοιπόν -με καριέρα σαν της Jenna- επιτελούν έργο και έχουν έρθει με ένα και μόνο σκοπό στον πλανήτη Γη: Να επιμορφώσουν το μωράκι σου ώστε τελικά να περάσεις εσύ καλύτερα.

maxresdefault 1

Και πριν τρίψεις τα χέρια σου με ευχαρίστηση και κοιτάξεις με βλέμμα ειρωνικό και σχεδόν… οργασμικό -ναι μας τσάκωσες- να σου ξεκαθαρίσω ότι με το συγκεκριμένο χόμπι, δεν καταπιανόμαστε με τη συχνότητα που το κάνεις εσύ. Kαι η αλήθεια είναι ότι το ποσοστό των γυναικών που διαλέγει τις ταινίες αυτές για την ψυχαγωγία του, έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, γιατί πολύ απλά το ίντερνετ έχει βοηθήσει σ’ αυτό. Εδώ που τα λέμε, ήταν κάπως δύσκολο να βάλεις καμπαρντίνα, περούκα και γυαλιά ηλίου και να ζητήσεις στη videoclab-ού την «Παπαρήγα την καλή», χωρίς η αξιοπρέπειά σου να εξαφανιστεί διά παντός.

Και γιατί βλέπουμε τσόντες τελοσπάντων;

Τις τσόντες λοιπόν τις βλέπουμε αραιά και πού, και κυρίως όταν βρίσκουμε καινούριο γκόμενο, γιατί ο παλιός πάλιωσε και αν εισάγουμε νέα κίνηση πιο πιθανό είναι να πιστέψει ότι έφαγε κέρατο παρά ότι είδαμε τσόντα. Το καλό βέβαια είναι ότι πάντα γίνεται φιλτράρισμα -πάλι καλά- γιατί έχω την εντύπωση ότι τα κορίτσια αυτά-ας τις πως εργάτριες-δεν έχουν κόκκαλα ή έχουν κάνει ενόργανη κάποια στιγμή στη ζωή τους με αποτέλεσμα να θυμίζουν Κομανέτσι αλλά με διχτυωτό βρακί, κάτι που μας βοηθά να βγαίνουμε αλώβητες στο τέλος της βραδιάς και την επόμενη μέρα να μπορούμε να πάμε για δουλειά χωρίς να μας υποβαστάζουν. Κρατάς στοματικό και δεσίματα  για παράδειγμα και αφήνεις το όρθιο για να μην πέσει και κανά νεφρό ή το τρίο (παραπάνω λέγεται gangbang έτσι;) γιατί κατά βάθος είσαι και ρομαντική ψυχή.

tv

Θεωρούμε σημαντική βοήθεια την από κοινού παρακολούθηση και κυρίως την επιμονή σε σημεία και στάσεις που σου αρέσουν για να κρατάμε και τις σημειώσεις μας ώστε στη συνέχεια να κάνουμε τις πρόβες μας-στον καθρέφτη για να δούμε αν φαινόμαστε λεπτές-και τελικά να προχωρήσουμε στην εφαρμογή. Και αν τελικά μας χωρίσεις γιατί το σεξ μαζί μας είχε τελματώσει, θα είσαι άξιος της μοίρας σου.

Η παγκόσμια πορνογραφία σηκώνει τα χέρια ψηλά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved