pexels Κλέφτες-ταχυδακτυλουργοί στο Long Island εξαφάνισαν τέσσερις Ferrari

Ίσως ένα από τα πιο δεξιοτεχνικά grand theft auto στην ιστορία.

Έχουμε δει πολλές ταινίες μέσα στα χρόνια με δεξιοτεχνικές κλεψιές αυτοκινήτων, διαμαντιών αλλά και τραπεζών. Όλα αυτά είναι βούτυρο στο ψωμί των σεναριογράφων του Χόλυγουντ και όχι μόνο. Πάντα μία μεγάλη ληστεία διάσημων και πανάκριβων προϊόντων μπορεί να γίνει εύκολα σενάριο για κάποια νέα ταινία. Κάπως έτσι σκεφτήκαμε κι όταν είδαμε αυτή την είδηση, ναι, στο Long Island το ζούνε όπως στην ταινία Gone In 60 Seconds, όσο κι αν μας ακούγεται απίστευτο. Έχουμε όμως συνηθίσει να βλέπουμε πολλούς ληστές οι οποίοι είναι έμπειροι στο αντικείμενο τους, να «σηκώνουν» μία τράπεζα ή ένα φορτηγό με πολύ διάσημα αυτοκίνητα. Στη περίπτωση όμως της ληστείας των Ferraris στο Long Island τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και παράξενα.

 

 
 

Αυτή η μοναδική Ferrari Roma είναι η απτή απόδειξη ενός κόσμου που αλλάζει

Κάποιοι στο Ferrari of Long Island Service Center έχασαν ξαφνικά 4 πανάκριβα μοντέλα της διάσημης ιταλικής εταιρίας και κανείς δεν ξέρει που βρίσκονται. Το αστείο και παράδοξο της υπόθεσης είναι πως τα αυτοκίνητα ναι μεν είναι τέσσερα, οι κλέφτες όμως ήταν τρεις. Πως γίνεται αυτό; Κάποιος γύρισε πίσω να πάρει και το τέταρτο;

Το μόνο σίγουρο είναι πως η εταιρία στο Long Island ανέφερε πως λείπουν από το «στάβλο» της 4 πανάκριβα μοντέλα. Ένα μπλε, ένα γκρι και δύο λευκά. Τώρα πως οι κλέφτες κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι με 4 τόσο έντονα αυτοκίνητα αυτό είναι πραγματικά ένα μυστήριο. Πώς όμως 3 κλέφτες έκλεψαν σύνολο 4 αυτοκίνητα;

 

 
 

50 χρόνια χωρίς Ferrari στο Le Mans ήταν πολλά

Αλήθεια δεν έχουμε την απάντηση. Μοιάζει λες κι ένας από τους κλέφτες έχει τα πιο τρελά skills και μπόρεσε να κλέψει ταυτόχρονα όχι μία αλλά δύο Ferrari. Είναι λες και ο συγκεκριμένος κλέφτης κατάφερε να σπάσει το φράγμα του χρόνου αλλά και του χώρου, κάτι το οποίο μας τρομάζει λίγο αλλά την ίδια στιγμή μας ενθουσιάζει.

Από την άλλη αν κανείς το σκεφτεί καλύτερα, μπορεί απλά να χρησιμοποίησαν φορτηγό και να τα έβαλαν μέσα. Πως και δεν είδε όμως κανείς ένα ολόκληρο φορτηγό μέσα στη νύχτα; Κάποιος γείτονας που δεν είχε ύπνο ή μία τυχαία κυρία που βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια της ή να βγάλει βόλτα το σκύλο; Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Ferraris έγιναν άφαντες.

Τώρα ποιος θα είναι ο τυχερός σεναριογράφος που θα το γράψει πιο πειστικά, αυτό δεν το ξέρουμε.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved