Σιχαίνεσαι και εσύ το «Last Christmas» των Wham;

Πόσο καλύτερα θα ήταν τα Χριστούγεννα χωρίς αυτό να παίζει παντού.

Είναι μεγάλη αλήθεια ότι κάθε περίοδο των Χριστουγέννων όπου και αν κοιτάξεις και, κυρίως, ό,τι σταθμό και αν βάλεις στο ραδιόφωνο τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια έχουν κατακτήσει όλα τα προγράμματα προκειμένου να μεταφέρουν το πνεύμα των εορτών.

Κάποια από αυτά έχουν γίνει συνώνυμα της εποχής και τα τιμούμε όσες φορές και αν τα ακούσουμε, άλλα πάλι έχουμε βαρεθεί να τα ακούμε περισσότερο και από το «να προσέχεις» της γιαγιάς μας.

Αυτό μπορεί να λέγεται «Feliz Navidad», «Ρούντολφ το Ελαφάκι» ή όπως πολύ καλά κατάλαβες από τον τίτλο, το «Last Christmas».

 

 

Θες και εσύ να εξαφανιστεί;

Το κλασικό-εικονογραφημένο που έγραψε ο George Michael είναι μια αντίστοιχη περίπτωση, ένα τραγούδι που για κάποιους θεωρείται απαραίτητο να ακούγεται 15 φορές τη μέρα, για άλλους πάλι ότι πρέπει να καταργηθεί από κάθε πλατφόρμα στον πλανήτη. Εδώ που τα λέμε δεν είναι και αφύσικο να σου προκαλείται αυτή η ζαλάδα με το Last Christmas, στο Ratpack μιλήσαμε με Έλληνα που εργάζεται στο Liverpool κιόλας ο οποίος γύρισε για διακοπές στην Ελλάδα και αναφώνησε «επιτέλους λίγη ησυχία. Στην Αγγλία έχουν βάλει μεγάφωνα παντού και παίζουν συνέχεια Last Christmas και Marriah Carrey». Φαντάσου.

 

 

Εμείς θα ακούσουμε Frank Sinatra.

Μισείς και εσύ το «Last Christmas» ή υπάρχουν και χειρότερα, όπως το «All I Want for Christmas is You»;  Ή μήπως το «Last Christmas» σε εκτέλεση Στράτου Τζώρτζoγλου ήρθε για να δώσει έξτρα ζωή στο χριστουγεννιάτικο άσμα αλλά στην πορεία μας έκανε να το μισήσουμε πολύ παραπάνω;

Αναμένουμε σχόλια. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved