Ρε κορίτσια, είναι δυνατόν να βγαίνατε ραντεβού με τον Κώστα τον Μισθοφόρο;

Μια συντάκτρια αποκαλύπτει ποιους παίκτες του Survivor σκέφτεται το κορίτσι σου.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Survivor δεν βλέπω, το λέω και ορκίζομαι. Πάω, λοιπόν (σχεδόν έξαλλη), στον Πολυμενέα, του λέω να γράψω ένα αντι-σαρβάιβορ κείμενο, για εκείνο το 40% των Ελλήνων που προτιμούν να δουν μια ταινία, να διαβάσουν ένα βιβλίο, να βγουν για ένα ποτό (ή να κάνουν σεξ). «Έχει ξαναγραφτεί» μου λέει. Πετάγεται ο Χρήστου: «Να κάτσεις να δεις λίγα επεισόδια και να μας πεις πώς θα ήταν αν έβγαινες ραντεβού με καθέναν από τους άντρες του παιχνιδιού».

Όπερ και εγένετο. Είδα αποσπασματικά καμία ώρα από τέσσερα-πέντε επεισόδια. Έκλεισα τα μάτια μου και φαντάστηκα τα παρακάτω ραντεβού:

Κωνσταντίνος ο μισθοφόρος

Ο Αναγνωστόπουλος. Μου αρέσει, δεν θα πω ψέματα. Τον κοιτάω και τον βρίσκω αυθεντικό. Με ξενερώνει: α) η φωνή του, β) που δεν μπορώ να συζητήσω κάτι κουλτουριάρικο μαζί του. Διεκπεραιωτικό ραντεβού. Ή για πειρατές ή για καφέδες. Πλέον, που και που πάω στα μαγαζιά του και πίνουμε κανένα σφηνάκι.

Μάριος Ιωαννίδης

Έφτασε με το μπάτμομπιλ στο ραντεβού μας μισή ώρα νωρίτερα διότι αν έβρισκε κίνηση θα τον έπιαναν τα νεύρα του. Όόόόχι, δεν θα νικήσει η κίνηση (σκέφτηκε). Φορούσε φουλάρι στο λαιμό. Κρατούσε μια κιθάρα. Κάτσαμε στα βραχάκια της Γλυφάδας και ήπιαμε χυμό (αθλητής γαρ). Τραγούδησε Παπάζογλου στα κυπριακά. Εεεε...ΟΧΙ.

Μπο

33297193461 9f5f5b8698 o

Το αρκουδάκι της αγάπης. Βγήκαμε στο Περιστέρι. Ωραία περάσαμε, γελάσαμε, μετά μου έστειλε μήνυμα: «Κάνε με να τρελαθώ». Δεν απάντησα.

Πάνος Αργιαννίδης

Φίλος μου. Βγήκαμε για καφεδάκι, «έθαψε» όλο τον κόσμο, μου μίλησε για τους τραυματισμούς του, για το πόσο δύσκολη είναι η ζωή (γενικά) και για το πώς μανατζάρει στο ράγκμπι (στο ποιο;). Μετά φύγαμε γιατί έπρεπε να πάει να ακούσει Τσαλίκη (ίου!) για τα νέα χορευτικά που θέλει να βάλει στο πρόγραμμα γυμναστικής του.

Διάβασε επίσης: Γιατί οι γυναίκες τρελαίνονται με τον  Αγγελοπουλο Αγγελοπουλο

Κωνσταντίνος Βασάλος

Βγήκαμε και «έσπασαν αυχένες». Γυναικείοι. Όσο μιλούσαμε, το στήθος του ανεβοκατέβαινε. Μία το ένα και μία το άλλο. Το έβλεπα και ας φορούσε μπλούζα. Είχα διάσπαση προσοχής, δεν θυμάμαι τίποτα από όσα συζητήσαμε, μόνο το πλατύ του στέρνο να κουνιέται.

Κώστας Κοκκινάκης

Με κάλεσε σπίτι του και μου μαγείρεψε (ευτυχώς ΟΧΙ καρύδα). Έβαλε να παίζει Elvis Presley και μου έδειξε φωτογραφίες της κόρης του. Τότε αντιλήφθηκα το χάσμα ηλικίας. 42 αυτός, 30 εγώ, είναι μεγάλο το gap. Έφυγα και πήγα να πιω ποτάρες με τα παιδιά. Σόρι Κώστα, μπορώ να σου γνωρίσω κάποια φίλη μου (μεγαλοκοπέλα), αν θες.

Ορέστης Τσάνγκ

survivor gif2

Ενσαρκώνει τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις των ενήλικων χρόνων μου: Φλύαρος, γλοιώδης και εμμονικός. Βγήκαμε και μου έλεγε για άλλη γκόμενα (εννοείται την Ελισάβετ). Μου ανέλυσε την περίφημη αφαιρετική του μέθοδο. Οι δέκα γατότριχες, εκεί, στο υποτιθέμενο μουστάκι του. Το χειρότερο: «Παραμένω σταθερός στην άποψή μου ότι πρέπει να πληρώσεις τα πάντα» μου είπε. Και σας έχω πει: ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

 

Γιώργος Χρανιώτης

Βγήκαμε στα Εξάρχεια. Μόλις είχε γυρίσει από κάμπινγκ και δεν είχε προλάβει να πλύνει την μπλούζα με τα γυαλιά, τη μύτη και το σερφ. Απογοήτευση. Τρεις ώρες μου μιλούσε για το πουλάκι που έσωσε στον Άγιο Δομίνικο, τον Ίψεν, τη λογοκρισία και τη μάχη για μια ζωή απεξαρτημένη από κάθε συντηρητικό στοιχείο. Μετά φύγαμε γιατί έπρεπε να πάει σε ένα φεστιβάλ. Αντιρατσιστικό.

Λάμπρος Χούτος

Πήγαμε σινεμά. Πού αλλού θα διάλεγε να με πάει για να μην πει κουβέντα; Μπουκώθηκα στα ποπ κορν, είπα ένα «καληνύχτα» στο τέλος, κούνησε συγκαταβατικά το κεφάλι. Συνεννοηθήκαμε.

Γιάννης Σπαλιάρας

tenor

Το πιο ερωτικό ραντεβού από όλα. Λάγνο βλέμμα, γεμάτο υποσχέσεις. Τυχαία αγγίγματα (πάνω και κάτω από το τραπέζι). Φάγαμε όστρακα. Το κινητό του χτυπούσε συνέχεια. Εκνευρίστηκα. Όχι, Γιάννη μου, δεν θα είμαι εγώ η 4.653.

Στέλιος Χανταμπάκης

Έχει οικογένεια, γυναίκα και παιδιά. Δεν βγήκαμε ποτέ. Εντάξει, τον αγαπώ.

Γιώργος Αγγελόπουλος

Με πήγε για ψάρια στο Μικρολίμανο. «Εγώ πιάνω μεγαλύτερα» σχολίασε. Μιλούσε συνέχεια για τον εαυτό του, για το πόσο γ**τος είναι, για το πόσα πράγματα μπορεί να κάνει ταυτόχρονα, για το πόσο τον ζηλεύουν οι υπόλοιποι, για το πώς έκανε την Ευριδίκη να παρακαλάει για ένα του βλέμμα. Είπε ότι δεν φοβάται ούτε τον Θεό τον ίδιο. Έχουν συναντηθεί, λέει, μια φορά, και του είπε ότι είναι γεννημένος για μεγάλα πράγματα. «Εσένα θα ήθελα να σε χαιρετίσω έτσι» είπα και έφυγα σαν άλλη Σόφη.

Άνοιξα τα μάτια μου. Κανένα ραντεβού, με κανέναν διάσημο, ούτε καν με μαχητή. Φόρεσα τα αθλητικά μου και πήγα για γυμναστική. Εκεί που με φωνάζουν «Λάουρα». Αυτή νομίζω ούτε κιλά έχασε και είναι και λίγο άσχετη, έτσι; Μάλιστα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved