Δεν ακούγαμε ποτέ Avril αλλά την γουστάραμε πάντα

Έκλεισε τα 33 και θυμηθήκαμε την πιο σέξι φωτογράφησή της.

Η αλήθεια είναι ότι δεν την πήραμε ποτέ με καλό μάτι. Μιλάμε τώρα για ένα κοριτσάκι που ξεκίνησε να δείχνει το MTV το 2002 και το οποίο προσπάθησε να περάσει μία πανκ κουλτούρα που δεν την πίστευε ούτε η ίδια. Τόμ-μποϊ η Avril. Κοριτσάκι δηλαδή αλλά που ντυνόταν σαν αγοράκι. Να κάτι στριφτά καπέλα από ‘δω, να κάτι φαρδιά jeans από εκεί, είχε ένα ωραίο προσωπάκι και έλεγες «δεν βαριέσαι ο καθένας κάπως πρέπει να βγάλει το ψωμάκι του».

Τα χρόνια όμως περνούσαν και μαζί με αυτά έφευγαν και οι φράντζες και τα χρωματιστά μαλλιά. Έφευγαν οι emo και τα κοριτσάκια άρχισαν να γίνονται γυναίκες. Κα ήταν κάπου εκεί που οι συντάκτες του περιοδικού ΜΑΧΙΜ, όταν ακόμα το είχε η Dennis Publishing, ανακάλυψαν πως αν έφερναν στο πλατό την Avril θα μπορούσαν να κάνουν πραγματάκια. Όταν μάλιστα το 2006, στον τρίτο της δίσκο, αποφάσισε να πετάξει από πάνω της τα φαρδιά και να ανακαλύψει τα φορέματα, τους κορσέδες και τα σέξι εσώρουχα, ο περιοδικός κόσμος το πήρε χαμπάρι: αυτή την γυναίκα πρέπει να την φωτογραφίσει κάποιος.

Κάπου εκεί έφυγε και το δικό μας το κεφάλι, γιατί δεν περιμέναμε ποτέ να γουστάρουμε τόσο την Avril. Βασικά, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν περιμέναμε ποτέ να γουστάρουμε αυτήν εδώ την φωτογράφηση. H Avril πόζαρε όπως δεν την είχαμε ξαναδεί ποτέ. Με ένα πλήθος από μαύρα εσώρουχα, που εξαφάνιζαν κάθε ίχνος από εκείνο το κοριτσάκι με τα φαρδιά.

Και αν δεν είχες την τύχη να την δεις ποτέ, καιρός να το κάνεις τώρα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved