«Ελένη Τσολάκη, μη με ξεχάσεις τώρα που παντρεύτηκες»

Ο Μπάμπης Κόλλιας πονάει και θυμάται τη μεγαλύτερη τσαχπίνα της ΤV μέσα από 12 φωτογραφίες.

Τι έχουνε πάθει μωρές όλε οι γυναίκες και παντρεύονται; Είναι λες και δε μπορούν να περιμένουν λιγάκι παραπάνω, ένα τοσο δα τσακ, για να έχουμε κι εμείς ελπίδες στα όνειρά μας. Εγώ νομίζω επίτηδες το κάνουν.

Ακούς Ελένη Τσολάκη; Γιατί ΔΕΝ ξέρεις πόσο πολύ σε αγάπησε ο Μπάμπης και δυστυχώς τώρα που παντρεύτηκες ποτέ δεν θα το μάθεις.

Γιατί τέτοιο γέλιο που φωτίζει τον κόσμο όλο με το που σκάει δεν πρέπει να έχει ξαναζήσει η ελληνική τηλεόραση.

 

A post shared by elenitsolaki (@elenitsolaki) on

Υπάρχει η Άννα Μαρία Βελλή που με το κοριτσίστικο sexiness ρίχνει τα τηλεοπτικά τσιμέντα και η Μαντώ Γαστεράτου με το κορμί λαμπάδα και το πρόσωπο εικόνισμα. Αλλά τέτοιο χαμόγελο, κακά τα ψέματα, δεν έχουν!

Για το κορμί σου το γυμνασμένο, με τις ωραιότατες θηλυκές αναλογίες δε θα γράψω τίποτα. Ούτε για τις γάμπες σου που όταν φοράς τακούνια μοιάζουν με πίνακα ζωγραφικής που θέλει να αναδείξει την τέλεια αναλογία στη γεωμετρία της γυναίκας.

Θα πω όμως για τα μάτια σου τα μελιά, που μπορούν να πλανέψουν με την τσαχπινιά τους και καλόγερο που έχει δώσει όρκο στον Θεό. Για να μη μιλήσω για τον εαυτό μου. Που από την πρώτη μέρα που σε είδα έχασα το μυαλό μου. Τόσο σέξι!

Γιατί Ελενάκι μου γλυκό, μπορεί να σου εύχομαι κάθε επιτυχία στον έγγαμο βίο, αλλά να ξέρεις μέσα πονάω και λιώνω. Που δεν είμαι εγώ ο τυχερός να ξυπνάω και να κοιμάμαι με τέτοια χαρά στη ζωή μου. Μόνο τις φωτογραφίες από τότε που ήσουν single έχω πια για να σε θυμάμαι. Κι εγώ και οι αναγνώστες μου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved