Getty Το επόμενο Bond Girl πρέπει να είναι η Jodie Comer

Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο σύμφωνα με τον Πυθαγόρα, το next big thing του κινηματογράφου χωρίς πτυχίο, είναι η ιδανική για τον ρόλο.

Γοητεύομαι από το ταλέντο. Το θεωρώ πιο σημαντικό από κάθε πτυχίο για να φτάσεις στην επαγγελματική “Γη της Επαγγελίας”. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, το ταλέντο και η σκληρή δουλειά είναι μονόδρομος για την κορυφή, κάτι που κανένα πτυχίο δεν στο εξασφαλίζει. Δεν ξέρω πόσοι συμφωνούν με αυτήν την άποψη, αλλά αν υπάρχει κάποια, τότε σίγουρα είναι η Jodie Comer. Η ηθοποιός  από το Liverpool που αποτελεί το νέο next big thing της 7ης τέχνης.

Η Villanelle της κατασκοπευτικής τηλεοπτικής σειράς θρίλερ «Killing Eve» δεν αποφοίτησε ποτέ από κάποια αναγνωρισμένη δραματική σχολή. Αλλά από τότε που θυμάται τον εαυτό της βρίσκεται πάνω σ’ ένα σανίδι. Ήταν μόλις 11 ετών όταν ανέβηκε στις θεατρικές σκηνές του Λονδίνου και του Μπρόντγουεϊ και από τότε κατάλαβε τον σκοπό της ζωής της. Το σανίδι, τα φώτα, εκείνο το χειροκρότημα. Αλήθεια ποιος θα μπορούσε να ονειρευτεί καλύτερο ξεκίνημα για την καριέρα του από τα θέατρα του Λονδίνου και του Μπρόντγουεϊ;

 

 

Από το Liverpool στο Los Angeles, ένα hangover δρόμος

Μετά το περάσμά της από τη βρετανική τηλεόραση σε σειρές όπως «Το ημερολόγιο μιας διαφορετικής εφηβείας», «Thirteen», «Η Λευκή Πριγκίπισσα» και «Doctor Foster», ήταν η στιγμή να της χτυπήσει την πόρτα το αμερικανικό όνειρο. Σύμφωνα με τον μύθο των media, όταν δέχτηκε το τηλεφώνημα από τους παραγωγούς του «Killing Eve» για να περάσει από casting, εκείνη ακόμη βρισκόταν σε hangover μετά από μία αχαλίνωτη νύχτα με τους φίλους της. Κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, αλλά ποτέ δε μας χαλάνε αυτές οι ιστορίες. Είναι αυτό το γήινο που “δένει” τους stars με τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Είναι οι στιγμές που ταυτιζόμαστε μαζί τους. Ξέρεις με τι δεν μπορείς να ταυτιστείς; Με τις διακρίσεις της 30χρονης ηθοποιού. Πάρε μολύβι και χαρτί και σημείωνε: Δύο τηλεοπτικά BAFTA, ένα Primetime Emmy, κάμποσα μικροτρόπαια από περιφερειακά φεστιβάλ, ένα Laurence Olivier Award και ένα Tony. Και μόλις ξεκίνησε. Κάθε δουλειά της είναι και ένα άλμα για την κορυφή. Όπως το «Bikeriders» με συμπρωταγωνιστές τους Tom Hardy και Austin Butler που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Ιουνίου. Προσωπικά γνωρίζω ήδη ποια θα κάνει τη διαφορά. 

Οι Αρχαίοι Έλληνες θα την ερωτευόντουσαν

Όχι μόνο γιατί θεωρείται μία από τις πιο επιδραστικές γυναίκες της βιομηχανίας του θεάματος κάτω των 30 σύμφωνα με το Forbes αλλά γιατί είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο. Δεν το λέμε εμείς αλλά τα μαθηματικά και ο Πυθαγόρας. Τι εννοούμε;

Εκτός από τους ναούς και τις επιστήμες, οι αρχαίοι Έλληνες είχαν μεγάλη αγάπη και στο κάλλος. Η ομορφιά έπαιζε σημαντικό ρόλο για εκείνους και πολλές φορές το θεωρούσαν ως ένα θεϊκό δώρο. Μάλιστα ο Πυθαγόρας είχε εφεύρει μία μαθηματική μέθοδο, κατά την οποία υπάρχουν φόρμουλες που καθορίζουν τη φυσική τελειότητα. Η «θεία αναλογία», όπως αναλύεται διεξοδικά από τον Πυθαγόρα, προκύπτει από μία λογαριθμική σπείρα και αντιστοιχεί στις αναλογίες που προσεγγίζουν περισσότερο τον αριθμό 1.618.

Φτάνοντας στο σήμερα, μία Βρετανή επιστήμονας της πλαστικής χειρουργικής, η Dr. Julian De Silva, προσπάθησε να δώσει μία... αντικειμενική απάντηση στο ερώτημα του ποιες είναι οι πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη. Η πλαστική χειρούργος βασίστηκε στη λεγόμενη «Χρυσή Τομή» των προγόνων μας και κατέληξε σε ένα εντυπωσιακό συμπέρασμα. Για να το καταφέρει αυτό, εισήγαγε τα πρόσωπα των celebrities σ’ ένα λογισμικό προσωπομετρίας. Έθεσε 12 σημεία ενδιαφέροντος και εξέτασε πόσο κοντύτερα στον ιδανικό αριθμό έφταναν οι αναλογίες του κάθε προσώπου ξεχωριστά, καταλήγοντας σε ένα συνολικό ποσοστό που εκφράζει πόσο τέλειο είναι τελικά, βάσει της Χρυσής Τομής των αρχαίων Ελλήνων.

Μάντεψε ποια είναι στην κορυφή με 94.52% τελειότητα. Η Jodie Comer. Αφήνοντας πίσω την Zendaya, την Bella Hadid και την Beyonce, η 30χρονη είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο. Είναι και η πιο ταλαντούχα; Ίσως μία αντίστοιχη φόρμουλα από τον Πυθαγόρα να μας λύσει την απορία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved