Instagram Η Alisha Lehmann είναι ο ιδανικός λόγος για να δεις ποδόσφαιρο γυναικών

Η Ελβετίδα ποδοσφαιρίστρια ξέρει περισσότερη μπάλα από το αγόρι της, Douglas Luiz.

Το πιο σημαντικό σε μία σχέση είναι να μοιράζεσαι τα ίδια πάθη με την σύντροφό σου. Στην περίπτωση του Douglas Luiz, το ποδόσφαιρο είναι εκείνο που τον ενώνει με την Alisha Lehmann. Την Ελβετίδα ποδοσφαιρίστρια που παίζει μεγάλη μπάλα εντός και εκτός γηπέδου. Αγωνίζεται με τη φανέλα της Aston Villa και φυσικά είναι διεθνής με την Εθνική Ελβετίας. Έχει σημειώσει 38 τέρματα στην καριέρα της, η οποία ξεκίνησε το 2016. Σε 27 συμμετοχές με τους «Χωριάτες» έχει «ματώσει» 3 φορές τα δίχτυα και με την Εθνική έχει σημειώσει 7 γκολ σε 34 αγώνες.

Η 23χρονη αθλήτρια γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου του 1999 και ξεκίνησε την καριέρα της στην Konolfingen πριν μετακομίσει στην BSC YB Frauen. Οι ποδοσφαιρικές της αρετές την οδήγησαν στο να πάρει μεταγραφή για την Αγγλία και συγκεκριμένα την Aston Villa, στο σύλλογο που αγωνίζεται και ο σύντροφός της Douglas Luiz από το 2019. Ωστόσο πέρα από τις ποδοσφαιρικές αρέτες της, η Alisha έχει καταφέρει να τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό με τις εντυπωσιακές αναλογίες της. Αναλογίες που την έχουν καταστήσει πιο διάσημη και από τον επιτυχημένο σύντροφό της.

Alvina Lalli: Η σύντροφος του Βέρμπιτς είναι μία σύγχρονη Barbie

Την ακολουθούν 9.200.000 χρήστες στο Instagram και κάθε της post είναι μαγνήτης για likes και αποθεωτικά σχόλια. Μπορεί να μην βγάζει τα ίδια χρήματα με τον Βραζιλιάνο σύντροφό της (το γυναικείο ποδόσφαιρο δεν απολαμβάνει τις ίδιες αποδοχές με το αντίστοιχο ανδρικό) αλλά δεν τα πάει και άσχημα. Πέρα από το συμβόλαιο με την Aston Villa έχει υπογράψει συμφωνίες με την Adidas και την EA. Το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα βρίσκεται αρκετά πίσω ωστόσο στο εξωτερικό έχει αποκτήσει ιδιαίτερη δυναμική.

Και η Alisha Lehmann είναι μία από τους λόγους.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved