Instagram Alvina Lalli: Η σύντροφος του Βέρμπιτς είναι μία σύγχρονη Barbie

Ποια είναι η γυναίκα που ρίχνει τα τσιμέντα στη Λεωφόρο;

Είναι μία ωραία εποχή για να υποστηρίζεις τον Παναθηναϊκό. Η αρμάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάνει πορεία πρωταθλητισμού (όπως είχε υποσχεθεί ο Σέρβος τεχνικός όταν και έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους «πράσινους») και μετά από πολλά χρόνια διεκδικεί το πρωτάθλημα. Θα κόψει πρώτος το νήμα; Κανείς δεν το γνωρίζει. Έχει τα φόντα για να το πετύχει; Ξεκάθαρα, ναι. Το «τριφύλλι» έχει σφυρηλατηθεί μέσα από τις δυσκολίες της χρονιάς.

 

 

 

Οι τραυματισμοί έφεραν έναν δυσάρεστο πονοκέφαλο στο τεχνικό τιμ αλλά προς το παρόν έχουν βρεθεί οι λύσεις ώστε ο Παναθηναϊκός να πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν. 10 νίκες σε 11 αγώνες, 34 βαθμοί στο σακούλι, +6 από την δεύτερη ΑΕΚ, +10 από τον τρίτο Ολυμπιακό. Μία απόσταση που αναμένεται να αυξηθεί αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να επικρατήσει του Ατρομήτου στη Λεωφόρο (σ.σ. να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Φάληρο).

Η γυναίκα του Παλάσιος είναι η Γουάντα Νάρα της Ελλάδας

Αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει όλοι οι παίκτες να μπουν στην εξίσωση. Κι αν υπάρχει κάποιος που προς το παρόν υστερεί, τότε ακούει στο όνομα Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Ο Σλοβενός εξτρέμ ήρθε ως μεταγραφή από το υψηλότερο ράφι και όλοι έχουν τεράστιες προσδοκίες και απαιτήσεις από τον ίδιο. Με τη φανέλα της Ντιναμό Κιέβου έκανε «παπάδες» και κανείς δεν αμφισβητεί την αξία του. Ωστόσο είναι αναγκαίο ν’ ανέβει ψυχολογικά και ποδοσφαιρικά ώστε να καλύψει το κενό του Αϊτόρ. Σύμμαχός του ο χρόνος, ο προπονητής του και φυσικά η σύντροφός του.

 

Η κυρία Alvina Lalli είναι η γυναίκα που έχει «κλέψει» την καρδιά του Σλοβένου star. Και πώς να μην την καταφέρει άραγε; Με εκπληκτικές αναλογίες, η Alvi θυμίζει μία πραγματική Barbie. Μία γυναίκα που δεν αφήνει αδιάφορη κανέναν άντρα εκεί έξω. Μετράει 484.000 ακόλουθους στο Instagram και αν δεν την έχεις ακολουθήσει μέχρι τώρα, κάνεις ένα τεράστιο λάθος.

Οι λόγοι στην gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved