«Είναι τρελοί του Ήρα οι οπαδοί, μοιράζουνε (οικολογικές) σακούλες του Χατζηπαναγή!»

Τα καρντάσια διδάσκουν χιούμορ για μία ακόμη φορά.

Τι λείπει από το ελληνικό ποδόσφαιρο; Χιούμορ λείπει. Εντάξει, ενίοτε λείπει και το ίδιο το ποδόσφαιρο, αλλά αυτό έχουμε και μάλλον αυτό θέλουμε τελικά. Ή μήπως όχι; Οι συχνές αναδρομές στο παρελθόν, η ροπή στη νοσταλγία (σαν αυτή καλή ώρα) και η ευαισθησία με καθετί ρετρό, το ανάποδο προδίδουν: Ότι θα θέλαμε να έχουμε το ποδόσφαιρο της εποχής και της σχολής Χατζηπαναγή.

Για τον οποίο είχαμε κάνει και σχετικό αφιέρωμα 

Ναι, ναι, τότε που οι φίλαθλοι διαφορετικών ομάδων κάθονταν δίπλα-δίπλα, τα γνωστά, γραφικά, εικονογραφημένα που μας λέει ο πατέρας μας. Μα εσύ πατέρα, είχες Χατζηπαναγή. Εμείς τώρα έχουμε Σεμπά, Μουνιέ και Τσιγκρίνσκι. Τουλάχιστον, έχουμε οπαδούς σαν τις «Γριές» του Ηρακλή, που διαθέτουν άπλετο χιούμορ.Το έχουν δείξει και στο παρελθόν με πολλούς τρόπους.

Μ' αυτόν... 

pano


Ή μ' αυτόν...

 

IRAKLIS pano 640 355 630x349

 

Και χρησιμοποιούν το χιούμορ τους ακόμη και για να τιμήσουν μεγάλες δόξες του παρελθόντος. Σαν τον «Βάσια».

Με ποιο τρόπο; Εδώ και 1,5 μήνα έχουμε αρχίσει να πληρώνουμε τις πλαστικές σακούλες, σωστά; Αυτό ισχύει για κάθε Έλληνα πολίτη, εκτός από τους Ηρακληδείς. Οι οποίοι έφτιαξαν τις δικές τους οικολογικές σακούλες, που σαφώς και είναι τσάμπα. Τι πάει να πει γιατί; Γι' αυτό... 

 

 

Ρε καρντάσια, αλήθεια, σας πάμε. Με χίλια όμως.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved