Ωπ, τι έγινε; Πάει και για τρίτο επιθετικό η Παρί Σεν Ζερμαίν;

Νεϊμάρ, Εμπαπέ και…;

Η Παρι Σεν Ζερμαίν τίναξε την μπάνκα τον αέρα το Καλοκαίρι που μας πέρασε. Δηλαδή όχι απλώς την τίναξε αλλά την διέλυσε σε σημείο που δεν ξέρουμε αν μπορεί να ξανακολλήσει ποτέ. Φαίνεται ότι από εδώ και πέρα το παιχνίδι που αγαπήσαμε με πάθος δε θα είναι ποτέ το ίδιο, κι ίσως βασικό ρόλο σε αυτό θα έχουν παίξει τα ατέλειωτα φράγκα που σπαταλούνται.

Όμως υπάρχουν κάποιες ενδείξεις πως η Παρί θέλει να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της και να διαλύσει ξανά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο κάθε ρεκόρ. Κανονικά με Νεϊμάρ, Εμπαπέ και Καβάνι έπρεπε να ήταν κομπλέ. Όμως φαίνεται πως ο καινούργιος ξενοδόχος των Παρισίων τα έχει λογαριάσει αλλιώς.

neymar cavani penalty psg s8sb8d2522h71jjaikag9y4b8

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ψιλοαρπάχτηκε με τον Καβάνι, επειδή ο τελευταίος δεν τον άφησε να εκτελέσει ένα πέναλτι. Και όπως αναφέρουν ευρωπαϊκές πηγές αυτό δεν άρεσε καθόλου στο παλικάρι μας, για την έπαρση του οποίου σου έχουμε μιλήσει και παλιότερα.

Φαίνεται να έχει ζητήσει την απομάκρυνση του Ουρουγουανού από τη διοίκηση ώστε να μην υπάρχει κανείς να του πάει λίγο κόντρα. Και οι διοικούντες φαίνεται ότι το δέχθηκαν αυτό μιας και προσανατολίζονται να διώξουν τον Καβάνι.

8a9a4f5959c424e3d6ffc359943f72d6

Για να φέρουν άλλον παικταρά στη θέση του. Και το όνομα αυτού: Αλέξις Σάντσες. Όπως όλα δείχνουν αυτό (ίσως) είναι το νέο μεταγραφικό χτύπημα της Παρί σε λίγο καιρό. Φυσικά ένας Θεός ξέρει μόνο πόσα χρήματα θα πρέπει να σπαταληθούν για τον Χιλιανό αστέρα της Άρσεναλ



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved