Η μπάλα ΔΕΝ πέφτει κάτω ΠΟΤΕ από τους Νεϊμάρ και Γκάμπριελ Χεσούς

Άρρωστο βιντεάκι από την προπόνηση της Βραζιλίας.

Ο ένας αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών, διαλύοντας μάλιστα κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Τον λένε Νεϊμάρ και είναι ο καλύτερος εν ενεργεία Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής. Ο άλλος αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα της χώρας του για το αύριο και ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της Μάντσεστερ Σίτι. Τον λένε Γκαμπριέλ Χεσούς, είναι 20 χρονών και θέλει όταν μεγαλώσει (λίγο) να γίνει Νεϊμάρ.

Οι δύο συμπατριώτες φαίνεται ότι έχουν αναπτύξει ένα bromance που τους οδηγεί να μπορούν να συνδυάζονται με κλειστά τα μάτια. Καλά, βέβαια, αυτό με τόσα κιλά τεχνικής στα πόδια τους δεν είναι δα και τόσο δύσκολο…

Αυτό όμως που είδαν τα ματάκια μας στο βίντεο από την προπόνηση της Βραζιλίας είναι λιγάκι άρρωστο. Έχουμε δει κι άλλα μεγαλεία να συμβαίνουν στα οικογενειακά διπλά των ομάδων είναι αλήθεια. Αλλά αυτή η φάση όπου οι Νεϊμάρ-Γκαμπριέλ Χεσούς χαζολογάνε επί ένα λεπτό κι η μπάλα ΔΕΝ πέφτει κάτω για κανένα μα κανένα λόγο σου κάνει εντύπωση. Και όταν τελειώνει το βίντεο πιάνεις λίγο τον εαυτό σου να πρέπει να κλείσει το κάτω σαγόνι σου. Γιατί χάσκει ορθάνοιχτο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved