Όλη η ψυχή του ΜακΓκρέγκορ σε μία φωτογραφία

Τραβηγμένη λίγο μετά την ήττα του από τον Νάτε Ντίαζ.

Ο τρόπος με τον οποίο ένας μαχητής αποδέχεται την ήττα αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα του χαρακτήρα του. Ειδικά όταν είσαι ένας από τους πιο σκληρούς τύπους που κυκλοφορούν εκεί έξω, ένας τύπος που στο μυαλό του δεν χωράει η ήττα.

Πολλοί, σε αυτές τις ζόρικες για κάθε πρωταθλητή στιγμές, έχουν μάθει να κρύβονται –όχι επειδή φοβούνται τη δημοσιότητα, αλλά επειδή δεν έχουν διάθεση. Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ από την άλλη δεν διστάζει να αποκαλυφθεί ακόμα και στα ζόρια.

Αυτό φαίνεται από τη φωτογραφία που κυκλοφορεί από χθες στο ίντερνετ και στην οποία απαθανατίζεται ο Ιρλανδός μετά τη μάχη του με τον Νάτε Ντιάζ στο UFC 196.

ytimg

Ξενερωμένος, απογοητευμένος και με όλες τις σκέψεις που μπορεί να περνάνε εκείνη την ώρα από το μυαλό του να έχουν σκοτεινιάσει το βλέμμα του.

Σε εκείνο τον αγώνα, ο ΜακΓκρέγκορ είχε ξεκινήσει πολύ δυναμικά και ήδη από τον πρώτο γύρο είχε ρίξει μερικές δυνατές στον αντίπαλό του. Στον δεύτερο γύρο είχε φτάσει  πολύ κοντά στο νοκ άουτ. Στη συνέχεια, ο Ντίαζ ισορρόπησε τον αγώνα και εκμεταλλεύτηκε την κόπωση του ΜακΓκρέγκορ από το δυναμικό ξεκίνημα και εν τέλει επιβλήθηκε.

«Τι έκανα λάθος και δεν τον κέρδισα εύκολα από τον πρώτο γύρο μοιάζει να σκέφτεται». Εσύ τι λες;

twitter

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved