Eurokinissi Με τον Φώτη Ιωαννίδη για όλα τα δίκια του κόσμου

Πρώτα πετάς λάσπη, μετά διαγράφεις και στο τέλος κλαίγεσαι. Η γέννηση και ο θάνατος ενός τρολ στα social.

“Σχετικά με κάποια ανυπόστατα και ψευδή σενάρια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου”. 

Ένα story στον προσωπικό λογαριασμό του Φώτη Ιωαννίδη στο Instagram με τις παραπάνω 33 λέξεις, ήταν αρκετό ώστε αρκετά τρολ προφίλ στο X/Twitter να κλείσουν τον λογαριασμό τους ή να διαγράψουν όλη εκείνη τη λάσπη που εκτόξευσαν εναντίον του. Ο Φώτης Ιωαννίδης θα κινηθεί νομικά εναντίον εκείνων που τον κατηγόρησαν πως είναι ο πρωταγωνιστής στην υπόθεση ντόπινγκ με τον διεθνή ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδος. Και πολύ καλά θα κάνει.

 

 

Η τοξικότητα των social media και η ανθρωποφαγία έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Η υπόθεση του δήθεν ντοπαρισμένου Φώτη Ιωαννίδη ξεκίνησε μέσα από το X/Twitter από άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους. Μία άκυρη φωτογραφία και ένα nickname αρκούν ώστε να δημιουργήσεις ένα προφίλ, να εκτοξεύσεις απειλές, να δημιουργήσεις ένα σενάριο που βολεύει το οπαδικό σου ένστικτο και να σπιλώσεις χαρακτήρες. Αυτή τη φορά θύμα ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης

Ένα παιδί που έχει ρίξει τόνους ιδρώτα ώστε να δουλέψει το ταλέντο του, να βελτιώσει τα μειονεκτήματά του και αυτή τη στιγμή να αποτελεί τον κορυφαίο Έλληνα επιθετικό και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο λόγος που συνέβη αυτή η άνανδρη επίθεση στον Φώτη Ιωαννίδη; Γιατί αγωνίζεται στον αντίπαλο. Ίσως ενδόμυχα να τον φθονούν επειδή είναι ταλαντούχος, πλούσιος και ζευγάρι με την Ελένη Βουλγαράκη. Άβυσσος η ψυχή του τρολ. 

 

 

Ο επιθετικός της Εθνικής Ελλάδος και του Παναθηναϊκού θα στραφεί στη δικαιοσύνη όχι γιατί το έχει τόσο ανάγκη ο ίδιος. Η αλήθεια έλαμψε και το φως νίκησε το σκοτάδι. Αλλά αυτή η ιστορία με τη δολοφονία χαρακτήρων πρέπει να τελειώσει. Οφείλουμε να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από τα τρολ προφίλ και τι σκοπούς εξυπηρετούν. Είναι θέμα Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης. Χθες ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης, σήμερα θα είναι ο Κώστας Φορτούνης, αύριο ο Ιωάννης Κωνσταντέλιας

Δεν πρόκειται μόνο για μία κατάσταση που αγγίζει τον ελληνικό αθλητισμό. Την τοξικότητα και τη δημιουργία ψεύτικων ιστοριών και καταγγελιών αναλόγως με το αφήγημα που μας βολεύει, θα τη συναντήσεις σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας. Στην πολιτική, στην κοινωνία. Από το έγκλημα των Τεμπών μέχρι το “ντοπάρισμα” του Φώτη Ιωαννίδη. Πρόκειται για ένα σαράκι που μας κατατρώει. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved