Instagram Η Ελένη Βουλγαράκη είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για τον μέσο Έλληνα οπαδό

Η μεγάλη εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ένα σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα ήταν αρκετά για να ειπωθεί μία μεγάλη αλήθεια.

Το βράδυ της Κυριακής ήταν ονειρικό για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ “κέρασε” τρία τέρματα τον Ολυμπιακό για τα 99α γενέθλιά του, έφυγε από το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” με τους τρεις βαθμούς της νίκης και επέστρεψε για τα καλά στο κόλπο της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Super League. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος με δύο τέρματα “σφράγισε” τη νίκη για το “τριφύλλι”, έχοντας ως άξιους συμπαραστάτες τούς Bernand και Μπακασέτα. 

Αν ένα άτομο πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένο μετά τη μεγάλη εμφάνιση του Έλληνα στράικερ, δεν είναι άλλο από την Ελένη Βουλγαράκη. Η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είναι η κοπέλα που έχει κλέψει την καρδιά του διεθνή άσου και η σχέση τους φυσικά έχει απασχολήσει τα media. Ωστόσο, εκτός από τα media και τις gossip ιστοσελίδες, αυτή η σχέση απασχολεί και τους φίλους του Παναθηναϊκού. 

 

 

Μάλιστα δεν είναι λίγοι που την είχαν κατηγορήσει για το ντεφορμάρισμα του Φώτη Ιωαννίδη στις αρχές του χρόνου, στολίζοντάς την με σεξιστικά σχόλια κάτω από posts της στο Instagram. Εξάλλου εκεί που σταματάει η λογική, ξεκινά ο τυφλός οπαδισμός. 

Ο Φώτης Ιωαννίδης χάνει πέναλτι, ας κανιβαλίσουμε την Ελένη Βουλγαράκη

Η μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού και η εκπληκτική εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον Γιώργο Λιάγκα. Γνωστός φίλαθλος του Ολυμπιακού αλλά και “βούτυρο στο ψωμί” του τέτοιες υποθέσεις, ο γνωστός παρουσιαστής σχολίασε την πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού στα social media. 

 

 

«Είναι πολύ βαρύ το 3-1 μέσα στο Καραϊσκάκης», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Εγώ τα έβαλα;», ρώτησε η Ελένη Βουλγαράκη.

«Τα δύο τα έβαλες εσύ», της απάντησε ο παρουσιαστής και στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην φωτογραφία του ζευγαριού.

Η Ελένη Βουλγαράκη πήρε την ασίστ από τον Γιώργο Λιάγκα και απάντησε: «Θέλω να πω κάτι. Επειδή δεν βγάλαμε καμία φωτογραφία για να μιλήσουμε γι' αυτό και δεν θέλω κιόλας να μιλάμε. Είμαι πολύ περήφανη για τον Φώτη. Απλά θέλω να είμαι φειδωλή, επειδή ο κόσμος που ακολουθεί τις ομάδες, οι ίδιοι που έστειλαν χτες συγχαρητήρια, οι ίδιοι θα είναι αυτοί που πάλι θα κατακρίνουν και θα βρίζουν. Και θα πάρει η μπάλα και εμένα. Και επειδή δεν αξίζει στον Φώτη, είναι πολύ σοβαρός αθλητής, δεν του αξίζει να κρίνεται για την προσωπική του ζωή. Του αξίζει να κρίνεται μόνο για το επαγγελματικό κομμάτι».

 

 

Σε λίγες σειρές η Ελένη Βουλγαράκη είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για τον τυφλό οπαδισμό που ψάχνει συνεχώς για εξιλαστήρια θύματα ώστε να ξεσπάσει. Όταν ο Φώτης Ιωαννίδης σκοράρει τότε η Ελένη Βουλγαράκη είναι καλή, όταν θα στείλει την μπάλα δοκάρι και άουτ, τότε θα αρχίσουν οι κατάρες.

Σε μια τελική ας πάρουν στο “τριφύλλι” την Ελένη ως προπονήτρια και ας στείλουν τον Φατίχ Τερίμ στον Γιώργο Λιάγκα. Μεταξύ μας, το δεύτερο είναι κάτι που θα θέλαμε να δούμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved