O Jake Paul τρέμει τον Mike Tyson και αυτό φαίνεται

Ξέρει πως αν χάσει, αυτόματα τελειώνει και η καριέρα του. Είναι να μην αγχώνεται;

Η αλήθεια είναι πως εκ πρώτης όψεως είχαμε πιστέψει ότι το Mike Tyson vs Jake Paul, ο πρώτος αγώνας πυγμαχίας που θα μεταδοθεί live από το Netflix, ήταν στημένος από την αρχή προκειμένου, με τον Jake Paul να βγαίνει τελικώς νικητής με το τελευταίο καμπανάκι του αγώνα.

Ο Mike Tyson δεν καταλαβαίνει πλέον από πόνο

Ωστόσο, οι καθημερινές αναρτήσεις του Iron Mike στα social media και τα βίντεο-τρομοκρατίες που δημοσιεύει με την τρομακτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται παρά τα 57 του χρόνια, επιβεβαιώνουν απλώς πως ο αγώνας του στο Τέξας, στις 20 Ιουλίου δεν θα είναι αγγαρεία προκειμένου να βγάλει λεφτά και να χάσει. Θα μπει για να μυρίσει αίμα.

 

 

Από την άλλη πλευρά, ο Youtuber που μετατράπηκε σε μποξέρ λόγω του ανεξίτηλου νοκ άουτ στον πρώην ΝΒΑερ, Nate Robinson, βρίσκεται σε δύσκολη θέση και το άγχος δείχνει να τον έχει καταλάβει.

Διότι γνωρίζει καλά πως στα 27 του χρόνια, ενδέχεται να μην καταφέρει να απορροφήσει στους πρώτους γύρους τις θανατηφόρες γροθιές του Baddest Man on the Planet ή να τις αποκρούσει, το αποτέλεσμα δεν θα είναι μια ήττα στο ρινγκ, αλλά ένα άδοξο φινάλε στην καριέρα του.

Όσο να είναι, το χάσεις από κάποιον που πλησιάζει τα 60 του, δεν ακούγεται καθόλου εύηχο. Ακόμα και αν αυτός είναι ο Iron Mike Tyson.

 

Προσπάθειες αποπροσανατολισμού

Αυτή τη στιγμή, ο Paul βλέπει πως ο Tyson έρχεται με φόρα και κάνει τα πάντα προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις γύρω από τον αγώνα.

Πώς ο Cus D’Amato μεταμόρφωσε τον Mike Tyson σε ένα τέρας πυγμαχίας

Στην τελευταία προσπάθεια αποπροσανατολισμού ήταν η δήλωσή του, ότι άλλος ήταν ο αντίπαλος που ήθελε να αγωνιστεί αυτή την περίοδο, αλλά εκείνος δεν δέχτηκε να γίνει το ματς. Πρόκειται για τον Tommy Fury (αδερφό του Tyson Fury) ο οποίος είναι ο μόνος μέχρι σήμερα που ανάγκασε τον Paul σε ήττα μέσα στο ρινγκ.

 

 

Όπως και να ‘χει, ο Jake Paul βρίσκεται σε ένα μεγάλο αδιέξοδο αυτή τη στιγμή, ασχέτως αν ξέρει ότι θα βγάλει πολλά χρήματα από το Main Event της 20ης Ιουλίου στο Τέξας.

Σαφώς και έχει πιθανότητες να επικρατήσει του αντιπάλου του από τη στιγμή που τους χωρίζουν 30 χρόνια και εννοείται ότι το να λες ότι επικράτησες του Mike Tyson είναι σκέτο δέλεαρ.

 

 

Από την άλλη όμως, ίσως είναι ο μόνος 57χρονος που κανείς δεν θα ήθελε για αντίπαλο. Γιατί πολύ απλά είναι ο Iron Mike.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved