Αν ψήνεσαι να αγοράσεις το σακάκι του ΜακΓκρέγκορ, βρήκαμε πόσο κοστίζει

Μόλις που προλαβαίνεις να σπάσεις τον κουμπαρά σου για να το παραγγείλεις.

Μπορεί να έχουν περάσει κοντά δύο εβδομάδες από τότε που ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ φόρεσε το περίφημο πλέον κοστούμι με το ραμμένο FUCK YOU (ένας διακριτικός και κομψός τρόπος για να προσβάλει σιωπηλά τον αντίπαλό του Φλόιντ Μέιγουέδερ) κατά μήκος του υφάσματος του σακακιού, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η συγκεκριμένη του επιλογή έχει πάψει να συζητιέται.

Τις προάλλες σου γράψαμε για την ιστορία πίσω από το κοστούμι του οίκου David August που ντύνει εδώ και χρόνια τον ΜακΓκρέγκορ. Για θυμίσου λιγο

Ωραίο; Ναι, ωραίο αν θες να κάνεις μια πλάκα στον κολλητό σου ή αν θες να βρεις έναν εύσχημο τρόπο να την πεις στο αφεντικό σου. Ωστόσο, επειδή ούτε το πρώτο θα κάνεις ούτε το δεύτερο, το πιο πιθανό σενάριο είναι το εξής ένα: Το βλέπει εκείνη και σου λέει όλο ειλικρίνεια «Γιατί, ρε μωρό μου, δεν ράβεις και εσύ ένα και να γράφει πάνω πόσο πολύ με αγαπάς;».

gallery 1499965447 floyd conor

Πλέον ανακοινώθηκε και η τιμή για όποιον επιθυμεί ένα προσθέσει ένα αντίστοιχο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα του. Κοστίζει κοντά στα 6.500 δολάρια, αλλά το ποσό αυτό μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τις παρεμβάσεις και τις αλλαγές που θα θέλει ο εκάστοτε πελάτης.

Και επειδή τα κοστούμια αυτής της σειρά θα είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα διαθέσιμα, κάθε ένα από αυτά θα είναι αριθμημένο και υπογεγραμμένο από τον ιδιοκτήτη του brand, τον κύριο David August.

Για κάθε παραγγελία ο οίκος υπολογίζει ότι θα χρειαστεί περίπου 12-15 εβδομάδες για να την ολοκληρώσει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved