Assosiated Press O Κρις Μίντλετον έβγαλε την πιο «αστεία» ασίστ της χρονιάς

Άμα είσαι «μανταλάκιας», καμιά φορά σου βγαίνει σε καλό.

Δεν αμφισβητούμε την αξία του συμπαίκτη και κολλητού του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι, Κρις Μίντλετον, ούτε και την επιθυμία του να φτάσει σε ένα ακόμα δαχτυλίδι του πρωταθλητή. Άλλωστε φέτος, μαζί με τον Ντάμιαν Λίλαρντ έχουν μία παραπάνω ελπίδα να τα καταφέρουν. 

Ο «ελεύθερος σκοπευτής» των Μπακς, και τα τελευταία χρόνια πιο clutch παίκτης της ομάδας, έκανε στο παιχνίδι κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς την ασίστ της βραδιάς, σε μια φάση που θύμιζε Γιόνας Ματσιούλις. Πώς κολλάει τώρα ο Λιθουανός με τον Μίντλετον; Μην αναρωτιέστε, θα σας εξηγήσουμε.

 

1019197

 

Αμφότερους μπορεί να τους ενώνει η έφεση στο τρίποντο, από το παιχνίδι όμως με τους Χόρνετς, είναι αμφότεροι «μανταλάκηδες» την ώρα του σουτ. Ο Ματσιούλις, όσο παικταράς και αν ήταν, έχει προσφέρει στιγμές γέλιου όταν του έφευγε η μπάλα την ώρα που πήγαινε να σουτάρει -τα παθαίνουν και οι καλύτεροι- και το ίδιο έπαθε και ο Μίντλετον.

Με τη μόνη διαφορά βέβαια, ότι στην περίπτωση του Ματσιούλις η μπάλα πήγαινε στην κερκίδα, σε εκείνη του Μίντλετον -για καλή του τύχη- σε εκείνα του Μαλίκ Μπίσλεϊ. Και από εκεί στο καλάθι.

 

Και κάπως έτσι γράφτηκε η κορυφαία ασίστ της σεζόν μέχρι σήμερα στο ΝΒΑ.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved