Getty images | Ronald Martinez  Έρικ Γκόρντον και Γκλεν Ρόμπινσον έδωσαν αξία στο ξενύχτι μας

Ομορφιές στους διαγωνισμούς καρφωμάτων και τριπόντων του All Star Game.

Μας κακομάθανε πέρσι στο Διαγωνισμό Καρφωμάτων του ΝΒΑ. Άαρον Γκόρντον και Ζακ Λαβίν ένα χρόνο πριν μας έδωσαν μία μάχη που όμοιά της δύσκολα θα ξαναδούμε. Ακόμα και χωρίς τον περσινό νικητή φέτος, ο οποίος δεν πήρε μέρος λόγω τραυματισμού, όσοι ξενυχτήσαμε περιμέναμε με ανυπομονησία την απάντηση του Γκόρντον στην αδικία που βίωσε στο Διαγωνισμό του 2016. Μπορεί να μην είχε Λαβίν απέναντί του, αλλά η παρουσία και μόνο του ΝτεΆντρε Τζόρνταν, υποσχόταν μία σπουδαία μονομαχία στον τελικό.

Για μισό λεπτό. Τελικό είπα; Παίξε λάθος. Βλέπεις ο ΝτεΆντρε αποδείχτηκε πολύ… λίγος για Διαγωνισμό Καρφωμάτων, ενώ ο Γκόρντον μας τα ‘πρηξε παίζοντας με ένα... drone προσπαθώντας να κάνει καλύτερο κάρφωμα.

Με λίγα λόγια, τα αουτσάιντερ Γκλεν Ρόμπινσον ΙΙΙ και Ντέρικ Τζόουνς ήταν αυτοί που μονομάχησαν μέχρι τέλους, την ώρα που Γκόρντον και Τζόρνταν έμεναν εκτός τελικού. Και για να είμαι ειλικρινής, η πρόκριση του Ρόμπινσον στον τελικό ήταν αυτή που με κράτησε να μην πάω για ύπνο. Βλέπεις το πρώτο του κάρφωμα μπαίνει δικαίως στο πάνθεον των διαγωνισμών.

Ο παίκτης των Πέισερς μπορεί να είχε σπαταλήσει το καλύτερο κάρφωμα από την αρχή ωστόσο φύλαγε και ένα εξαιρετικό ακόμα για το φινάλε. Τότε που πήδηξε πάνω από τρία άτομα στη σειρά και κάρφωσε ανάποδα, σηκώνοντας το γήπεδο στο πόδι, όπως και το τρόπαιο του νικητή.

Σίγουρα η φετινή μονομαχία δεν ήταν όπως η περσινή. Τότε που έβλεπες κάρφωμα και η επιτροπή έδειχνε συνεχώς perfect score. Τουλάχιστον νωρίτερα είχαμε παρακολουθήσει σπουδαία μάχη σε έναν άλλο διαγωνισμό, εκείνο των Τριπόντων. Και με βάση την εξέλιξή του ήταν πολύ καλύτερος από αυτόν των καρφωμάτων. Εκεί που ένας άλλος Γκόρντον, ο Έρικ έπαιξε μέχρι και παράταση απέναντι στον Καϊρί Ίρβινγκ παίρνοντας τον τίτλο από τον περσινό πρωταθλητή, Κλέι Τόμπσον.

 

 

Όπως και να έχει οι διαγωνισμοί του φετινού All Star Game ανήκουν στο παρελθόν, και πλέον όλοι ετοιμαζόμαστε για το κυρίως μενού. Στις 2:50 απόψε, όλοι συντονιζόμαστε με Νέα Ορλεάνη για να παρακολουθήσουμε το ραντεβού με την ιστορία. Γιάνναρε Αντετοκούνμπο κάνε μας ξανά περήφανους.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved