ΚΟΥΙΖ: Θυμάσαι ποιοι νίκησαν σε αυτούς τους 10 διαγωνισμούς καρφωμάτων;

Ιδανικό πρόγευμα για τo ΝΒΑ All-Star Game της Κυριακής. 

Η ώρα του μεγάλου τριήμερου έφτασε. Το All Star Game του ΝΒΑ ξεκινά απόψε κι εμείς συντονιζόμαστε για το τριήμερο 16-17-18 Φεβρουαρίου με το Λος Άντζελες. Προφανώς και φέτος τα μάτια μας θα είναι στραμμένα (όπως και πέρσι) στον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος για δεύτερη σερί σεζόν θα πάρει μέρος στο κύριο μενού του τριμημέρου - a.k.a. το παιχνίδι Δύσης εναντίον Ανατολής την Κυριακή το βράδυ- και μάλιστα ξανά ως βασικός. 

Καλώς ή κακώς όλοι όσοι παρακολουθούμε παραδοσιακά τη μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ έχουμε κατά κύριο λόγο το μυαλό μας στην δεύτερη μέρα. Δηλαδή όταν δεσπόζουν οι Διαγωνισμοί Skills Challenge, Τριπόντων και κυρίως Καρφωμάτων.

Επειδή πέρσι απογοητευτήκαμε λίγο από το ελλειπές θέαμα, φέτος έχουμε την ελπίδα ότι οι Ντόνοβαν Μίτσελ (Γιούτα Τζαζ), Βίκτορ Ολαντίπο (Ιντιάνα Πέισερς), Λάρι Νανς Τζούνιορ (Κλίβελαντ Καβαλίερς) και Ντένις Σμιθ Τζούνιορ (Ντάλας Μάβερικς) θα δώσουν αξία στο Σαββατοβραδό μας.

Για να σε βάλουμε στο κλίμα, σου αραδιάζουμε παρακάτω μερικά από τα επικότερα καρφώματα που έχουν σημειωθεί σε Διαγωνισμό Καρφωμάτων και σε προκαλούμε να θυμηθείς: Ήταν όντως αρκετά για να κατακτήσουν τον διαγωνισμό;

Για να δούμε αν το έχεις...

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved