Τελικά δεν φοβάται ο Γιάννης το θεριό

Όταν ο Λεμπρόν έγινε από King, Soft King (κακό, ναι, αλλά τα καλά τα αφήσαμε για τον Γιάννη).

Μέχρι φέτος είχαμε βαρεθεί να ακούμε ή να διαβάζουμε το εξής: «Τρομερός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Εξαιρετικός ο Γιάννης! Εκπληκτική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούμπο! Γιάνναρος! Πέτυχε 20 πόντους, κατέβασε 10 ριμπάουντ, έδωσε 5 ασίστ...» Και η αμέσως επόμενη φράση να έρχεται με φόρα κάπως έτσι: «…αλλά δεν έφτανε για τους Μπακς που γνώρισαν ακόμα μία ήττα από..». 

Να, λοιπόν, τώρα που ο Γιάννης αρκεί για τους Μπακς τόσο ώστε να κάνουν τον βασιλιά Λεμπρόν να μοιάζει γυμνός, έστω και για ένα παιχνίδι. Να που ο «Greek Freak» πλέον πιάνει από το χεράκι την ομάδα του και δεν χρειάζεται πια να σέρνει ένα… πτώμα, αλλά ένα κανονικό σύνολο, ικανό να τον ακολουθήσει, να φτάσει στις 8 νίκες, αλλά και να κερδίσει ολόκληρους «δαχτυλιδάτους» NBA, ολάκερο «βασιλιά» Λεμπρόν, μαζί και την παρέα των Ίρβινγκ και Λοβ!
Ο Γιάννης έκανε ματσάρα με το Κλίβελαντ, ή μάλλον όχι, δεν έκανε ματσάρα. Τα έκανε όλα!

Κι αυτό ακριβώς κάνει φέτος! Από ολοκληρωμένος παίκτης που προσπαθούσε να γίνει αυτά τα χρόνια, πλέον τείνει να γίνει ολοκληρωμένος ηγέτης, αφού εκτός του ότι κάνει τα πάντα μέσα στο παρκέ, έχει αρχίσει πλέον να λειτουργεί και ως εμπνευστής για τους συμπαίκτες του και άπαντες, μαζί με τον ίδιο, έχουν αποδεχτεί μετά και το νέο του συμβόλαιο τον ηγετικό του ρόλο στο Μιλγουόκι.

 

Όταν ο Λεμπρόν «νιαούρισε»!

Ένα τέτοιο παράδειγμα του προλόγου συμπίπτει με τον ίδιο αντίπαλο, την ομάδα του Λεμπρόν, όπου πέρυσι είχε κάνει και πάλι ματσάρα ο Γιάννης (είχε σημειώσει 33 πόντους) ωστόσο τότε οι Μπακς είχαν λυγίσει μπροστά στα θεριά των Καβαλίερς! Χθες, λοιπόν, τα όργια του διεθνή άσου «ξεγύμνωσαν» τον βασιλιά, κλέβοντας μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά του Τζέισον Κιντ λίγη από τη λάμψη του δαχτυλιδιού.

Ντάξει τα λέμε κάπως μετρημένα ως τώρα και δεν υπάρχει λόγος: Πλακίτσα του έκανες, Γιάννη! Γιατί και το ματς πήρε μόνος του (34 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 5 κλεψίματα και 2 τάπες) και Standing Ovation απόλαυσε από τους οπαδούς των Μπακς και ισοφάρισε το ρεκόρ πόντων του και είδε μια δική του φάση να είναι στο νούμερο 1 του Top 10 (ναι, μιλάμε για αυτή τη φάση που ο Λεμπρόν είδε δύο φορές, μία στο real time και μία το βράδυ στο youtube) και γενικά είχε προόγραμμα.

 

Όχι Γιαννάκης, Γιάνναρος!

Το όνομα Γιάννης είναι το πιο πλούσιο σε παροιμίες! Μία από αυτές του ταιριάζει γάντι, αν την πεις ανάποδα! Τώρα, ο Γιαννάκης είναι Γιάννης και πάει να γίνει Γιαννάρας! Το παιδί αντρώθηκε, δείχνει να ξεφορτώνεται όλα τα σημάδια της εφηβείας και να γίνεται λεβέντης κανονικός! Το τι θα κάνει ο Γιάννης της Εθνικής κλπ, είναι εκτός θέματος άκαιρο και αδιάφορο για την ώρα. Ο Γιάννης των Μπακς πάντως είναι για πολύ ξενύχτι! Συμφωνείτε;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved