To Google Pixel 8a ετοιμάζεται για το μεγάλο ντεμπούτο του

Καιρός για καινούργιο smartphone με υπογραφή Google.

Ένα νέο τηλέφωνο της σειράς Pixel A ανακοινώνεται στο Google I/O. Έτσι, για το 2024, η Google αναβάθμισε τα πράγματα για να δώσει στο νέο Pixel 8a επιπλέον προσοχή.

Σε σύγκριση με το τυπικό Pixel 8, το οποίο έχει οθόνη 6,2 ιντσών, το 8a διαθέτει ελαφρώς μικρότερη οθόνη OLED 6,1 ιντσών με αισθητά μεγαλύτερα πλαίσια. Αλλά εκτός από αυτό, τα Pixel 8 και 8a έχουν σχεδόν το ίδιο μέγεθος. Η Google λέει ότι το υλικό που καλύπτει την οθόνη θα πρέπει να είναι αρκετά ανθεκτικό καθώς είναι κατασκευασμένο από γυαλί Gorilla, αν και δεν έχει καθορίσει ακριβή τύπο (π.χ. Gorilla Glass 6, Victus ή κάτι άλλο).

Ορισμένες άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης 120 Hz (από 90 Hz στο προηγούμενο μοντέλο), μια πιο βελτιωμένη μπάρα κάμερας και ένα νέο ματ φινίρισμα στην πλαστική πλάτη του που η Google ισχυρίζεται ότι μιμείται την υφή του κασμίρι. Τώρα, δεν νομίζω ότι θα πήγαινα τόσο μακριά, αλλά ένιωθα εκπληκτικά πολυτελές. Το 8a εξακολουθεί να προσφέρει αξιοπρεπή αντοχή στο νερό χάρη στην βαθμολογία IP67, αν και είναι ελαφρώς χειρότερη από την πιστοποίηση IP68 σε ένα κανονικό Pixel 8. Η μπαταρία του είναι επίσης λίγο μικρότερη στα 4.492 mAh (αντί για 4.575 mAh).

Όσον αφορά τα ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά, η πιο σημαντική προσθήκη είναι ότι παράλληλα με το βασικό μοντέλο με 128 GB αποθηκευτικού χώρου, η Google προσφέρει μια έκδοση με 256 GB.

Χρησιμοποιεί τους ίδιους αισθητήρες 64 megapixel και 13 MP για τις κύριες και υπερευρυγείς κάμερές του. Tροφοδοτείται από ένα τσιπ Tensor G3, υποστηρίζει σχεδόν όλες τις λειτουργίες AI που εισήγαγε η Google στο κανονικό Pixel 8 το περασμένο φθινόπωρο, συμπεριλαμβανομένων των Best Take, Audio Magic Eraser, Circle to Search, Live Translate και πολλά άλλα.

Η τιμή του θα είναι στα 549 ευρώ και οι επίσημες πωλήσεις του ξεκινούν στις 14 Μαΐου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved