To remake του Until Dawn έρχεται φέτος σε PS5 και PC

Μαζί με οπτικές και ηχητικές αναβαθμίσεις, ετοιμάσου και για κάμερα τρίτου προσώπου. 

Οι φήμες είναι αληθινές: ένα remake του Until Dawn έρχεται για PlayStation 5 και PC αργότερα φέτος. Όπως αποκαλύφθηκε κατά την τελευταία έκθεση State of Play, η αναβαθμισμένη έκδοση του διαδραστικού παιχνιδιού τρόμου χτίζεται στο Unreal Engine 5 και θα έχει πολλά νέα κουδούνια και σφυρίχτρες.

Θα μπορείτε να βιώσετε τη δράση από την οπτική γωνία του τρίτου προσώπου για πρώτη φορά, μιας και η Ballistic Moon, η οποία χειρίζεται το ριμέικ αντί της αρχικής προγραμματίστριας Supermassive Games, επεκτείνει την χρωματική παλέτα για να την κάνει πιο κινηματογραφικό το παιχνίδι. Υπάρχει επίσης μια νέα παρτιτούρα από τον συνθέτη τρόμου Mark Korven (The Witch), ενώ οι χαρακτήρες, τα οπτικά εφέ και τα περιβάλλοντα αναβαθμίζονται. «Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε τη φανταστική αφήγηση ενσωματωμένη στο πρωτότυπο, αλλά αδράξαμε την ευκαιρία να επεκταθούμε σε ανεξερεύνητα συναισθηματικά μέρη της ιστορίας», έγραψε ο δημιουργικός διευθυντής του Ballistic Moon Neil McEwan στο PlayStation Blog.

 

 

Το remake θα πρέπει να φτάσει πριν από την κινηματογραφική μεταφορά του Until Dawn που ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο. Εκτός εάν τα μέλη του καστ επαναλάβουν τους ρόλους τους, η νέα έκδοση του παιχνιδιού πιθανότατα θα έχει δικαιώματα καυχησιολογίας τουλάχιστον από μία άποψη: την παρουσία ενός καλόπιστου νικητή του Όσκαρ με τη μορφή του Rami Malek.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved