Το πρώτο μεγάλο update του Starfield έρχεται ολοταχώς

Καιρός το ταξίδι στο σύμπαν να γίνει ακόμα πιο διαστημικό. 

Η Bethesda έχει ήδη παρουσιάσει το πρόγραμμα των updates του Starfield για το 2024, το οποίο περιλαμβάνει ενημερώσεις κάθε έξι εβδομάδες ξεκινώντας από τον Φεβρουάριο. Ωστόσο, υπάρχει ένα update πριν από αυτό και θα φτάσει στο Steam την επόμενη εβδομάδα. Δεν θα προσθέσει νέα πράγματα, αλλά περιλαμβάνει "πάνω από 100 διορθώσεις και βελτιώσεις" για το παιχνίδι.

Η εταιρεία λοιπόν μοιράστηκε μέσω του Χ, ότι έχει σκοπό να κάνει καλύτερη την εμπειρία του gaming για όλους μας. «Αυτή η ενημέρωση περιέχει πολλές επιδιορθώσεις στα Quests. Όπως τα προβλήματα του να προσγειωθείς στο Legacy της αποστολής Eye of the Storm ή η μη εμφάνιση ναών για το Into the Unknown, που δεν δεν θα εμποδίζουν πλέον το Constellation να εξερευνήσει το σύμπαν».

 

 

Και το ποστ συνεχίζει.

«Επιπλέον φέρνει βελτιώσεις σταθερότητας και πολυάριθμες βελτιώσεις γραφικών που κυμαίνονται από πρόσθετη υποστήριξη ευρείας οθόνης έως βελτιωμένες υφές, μέχρι φωτισμό και σκιές. Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν τη γεωμετρία του δίσκου του ήλιου, τις σκιές των δακτυλίων των πλανητών,  καταπακτές διαστημοπλοίων που τα κάνει να μην είναι προσβάσιμα και διορθώσεις για αστεροειδείς που ακολουθούν πλοία».

Διαβάστε επίσης: To Starfield είναι το παιχνίδι που θα έπαιζε ο Christopher Nolan

Όλα αυτά στις 17 Ιανουαρίου και η χρονιά θα είναι επίσης εντυπωσιακής για τα νέα features, μιας και η Bethesda σκοπεύει να «πειράξει» χάρτες πόλεων, να περιλαμβάνει επιβεβαιωμένη υποστήριξη για mods, νέες μεθόδους ταξιδιών, καθώς και διευρυμένες δυνατότητες όπως μεγαλύτερη προσαρμογή πλοίων και πιο λεπτομερείς ρυθμίσεις δυσκολίας.

Ας ελπίσουμε να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved