Starfield: Ο πιο ενδιαφέρων ρόλος που μπορείς να πάρεις, είναι εκείνος του κακού

To space pirating είναι ό,τι πιο απολαυστικό μπορείς να κάνεις στο παιχνίδι.

Το γνωρίζουμε καλά πως, κάποιες φορές, η σκοτεινή πλευρά είναι πιο σαγηνευτική στα παιχνίδια ρόλων. Το Starfield έχει ήδη σημειώσει επιτυχία ανάμεσα στους χρήστες, ενώ παράλληλα έχουν εντοπιστεί πολύ λίγα bugs στο παιχνίδι. Το σενάριο που σε θέλει να ψάχνεις τα περίεργα artifacts για λογαριασμό του Constellation είναι σίγουρα ενδιαφέρον και εντυπωσιακό -άλλωστε μιλάμε για hardcore επιστημονική φαντασία- αλλά δεν είναι το μόνο ενδιαφέρον που μπορείς να κάνεις.

Γιατί ναι, μπορεί να έχουμε παίξει δεκάδες παιχνίδια που παριστάνεις τον πειρατή, αλλά εδώ μπορούμε σίγουρα να πούμε ότι ο ρόλος του space pirate στο Starfield είναι ενδεχομένως ο καλύτερος του παιχνιδιού. Μπορεί να γίνεις λαθρέμπορος, στρατιωτικός, σερίφης, εγκληματίας και κατάσκοπος για επιχειρήσεις, αλλά το να κουρσεύεις πλοία είναι άκρως διασκεδαστικό στο νέο παιχνίδι της Bethesda.

Διάβασε επίσης: Οι παίκτες του Starfield στέλνουν παίκτες στο διάστημα.

Η κοινότητα έχει αρχίσει ήδη να δείχνει άνετα με το Starfield, αλλά φαίνεται πως ο ρόλος του «κακού» έχει εντυπωσιάσει περισσότερο τον κόσμο για το πειρατικό theme. Γιατί ναι, μπορείς να καταστρέψεις, να κατακτήσεις διαστημόπλοια, να γίνεις τέλος πάντων ο Μαυρογένης του διαστήματος. Θα τα βρεις λίγο μπαστούνια, αν καλοσκεφτείς ότι θα σε κυνηγούν όλες οι αστυνομικές δυνάμεις των πλανητών, αλλά για όσους δεν το έχουν παίξει ακόμη, το παιχνίδι σου δίνει τη δυνατότητα να πληρώσεις για να ξεφορτωθείς την αμοιβή που τρέχει πάνω από το κεφάλι σου. Ωστόσο εν αντιθέσει με το υπόλοιπο παιχνίδι που προφανώς σε αφήνουν όλοι ήσυχο, το να παρανομείς διαρκώς δίνει μία παραπάνω αίσθηση περιπέτειας και…ικανοποίησης.

 

 

Αξίζει βέβαια να πούμε πως το Starfield υποστηρίζει στο μέγιστο τους παίκτες που θέλουν να ακολουθήσουν μία εγκληματική καριέρα. Μπορούν να κρύψουν παράνομο εμπόρευμα στο διαστημόπλοιο, να βάλουν ειδική επένδυση και jammers ώστε να μην είναι ανιχνεύσιμο στους ελέγχους και να πλουτίσουν από αυτή τη δραστηριότητα. Μπορούν επίσης να φτιάξουν ππαραισθησιογόνα και να τα πουλήσουν στη μαύρη αγορά, ακόμη και να γίνουν μέλη συμμορίας. Όλα τα παραπάνω μετρούν ιδιαίτερα σε skills όταν μάλιστα ο ήρωας σου έχει διαλέξει το δρόμο της πειρατείας. Είναι πιο δύσκολο μεν, αλλά σε σχέση με άλλα παιχνίδια όπου το gameplay γίνεται προβληματικό, το να γίνεις πειρατής του διαστήματος δίνει χρώμα στην υπόθεση.

Βέβαια μην περιμένεις οι σύντροφοί σου να αντιμετωπίσουν τις πράξεις σου το ίδιο χαλαρά με σένα…

 

 

Αλλά που είναι η φάση αν το παιχνίδι δεν έχει και ένα βαθμό δυσκολίας. Έτσι δεν είναι;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved