BURGER με γεύση PIZZA και δεν περιγράφω άλλο!

Η συνταγή που θα σε βγάλει από το αιώνιο δίλημμα.

Είναι Πέμπτη βράδυ (ή Τετάρτη) και έχεις αράξει με τους φίλους με σκοπό να γουστάρεις. Τσουλού η Ευρωλίγκα δεν έχει τεράστια σημασία, σημασία έχει πως είσαι αραχτός με την παρέα και είστε σε φάση (που μετά την καυλάντα) περιμένετε να αρχίσει το ματς.

Μπάλα και μπύρα λοιπόν. Το θέμα όμως είναι με τι θα συνοδέψεις αυτόν τον μαγικό συνδυασμό; Διότι χρειάζεται και ένα τρίτο κομμάτι για να συμπληρώσει αυτή τη σεξουαλική εμπειρία καθαρά ανδρικού προσανατολισμού. Τι θα έρθει για να γίνει το τριολέ;

burger or pizza

Σουβλάκια, μπέργκερ ή πίτσα, ιδού η απορία. Μη φοβού! Άραξε, σταμάτα να πλακώνεσαι επιτέλους με τον γκρινιάρη κολλητό και τράβα στην κουζίνα αδερφέ. Σου έχουμε έτοιμη μία συνταγούλα που θα σε βγάλει από το αιώνιο δίλημμα.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι απλά και το παρακάτω βιντεάκι είναι όσο μικρό και συνοπτικό χρειάζεται ώστε να συνδυάσεις τα δύο ΙΕΡΑ junkfood που λατρεύουμε με πάθος χωρίς να δυσκολευτείς ιδιαίτερα.

Κιμάς και διάφορα «ψιψιψόνια» για τις μπιφτεκάρες, ψωμάκια αλειμμένα με βούτυρο, σκόρδο και παρμέζανα, μία κόκκινη σάλτσα για να κολυμπήσουν τα μπιφτέκια, η μοτσαρέλα και το πεπερόνι, τα κουμπώνεις όλα μαζί, φτιάχνεις burger pizza και «όλοι στον έβδομο ουρανό αδέρφια»!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved