Assosiated Press Η Red Bull διαλύεται ή ο Γιος Φερστάπεν τα κάνει μπάχαλο;

Γιος και υιός Φερστάπεν σε αντίθετα στρατόπεδα, με επίκεντρο τον υπό διωγμό Κρίστιαν Χόρνερ.

Και τι έγινε που η Red Bull Racing έκανε περίπατο στο πρώτο Grand Prix της χρονιάς στο Μπαχρέιν για την Formula 1, η πρωταθλήτρια ομάδα φαίνεται να βρίσκεται σε κρίση. Και ο λόγος λέγεται, Κρίστιαν Χόρνερ. Το μεγάλο αφεντικό της ομάδας της Red Bull Racing βρίσκεται στο επίκεντρο, λόγω καταγγελιών που έγιναν προς το πρόσωπό του, γεγονός που έχει προκαλέσει αναταραχή στο στρατόπεδο της ομάδας.    

Πάντως η Red Bull Racing έκανε περίπατο στο πρώτο Grand Prix της σεζόν.

Παρόλο που η έρευνα της Red Bull με έναν εξωτερικό δικηγόρο που είχε προσληφθεί ειδικά για το θέμα, απάλλαξε τον Χόρνερ από τις κατηγορίες για κακοποιητική συμπεριφορά, ο ίδιος φαίνεται ότι παραμένει persona non grata, όσο και αν τον στηρίζει το μεγάλο όνομα της ομάδας, Μαξ Φερστάπεν. «Είναι ένα εκπληκτικό αφεντικό και απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα» είπε ο παγκόσμιος πρωταθλητής για την παρουσία του Βρετανού team principal στο Μπαχρέιν.

 

 

Το γεγονός ότι την γλίτωσε φαίνεται πως δεν άρεσε στους περισσότερους συνεργάτες και αυτό έχει οξύνει την κατάσταση στο στρατόπεδο της Red Bull Racing, παρά το νικηφόρο αποτέλεσμα στο πρώτο Grand Prix της χρονιάς. Μάλιστα, ένας από τους ανθρώπους που έχουν φερθεί δημοσίως κατά του Χόρνερ είναι ο γνωστός για την συνήθειά του να δημιουργεί προβλήματα, Γιος Φερστάπεν, ο πατέρας δηλαδή του παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, κατηγορώντας ευθέως τον Χόρνερ για όλα τα προβλήματα της Red Bull:

«Η ομάδα κινδυνεύει να διαλυθεί. Τα πράγματα δεν μπορούν να συνεχίσουν ως έχουν. Παριστάνει το θύμα, όταν αυτός είναι εκείνος που προκαλεί τα προβλήματα,» είπε ο Ολλανδός στην Daily Mail.

Δεν ξέρουμε αν η Red Bull δείχνει έτοιμη για διάλυση, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κρίστιαν Χόρνερ έχει δείξει επανηλειμμένα ότι ενοχλεί αρκετούς με την παρουσία του. Βέβαια το ίδιο ισχύει και για τον Γιος Φερστάπεν, ίσως τον κύριο λόγο που μέχρι σήμερα οι περισσότεροι δυσκολεύονται να συμπαθήσουν τον «Ιπτάμενο» Ολλανδό της Φόρμουλα 1.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved