Assosiated Press Formula 1: Το 2025 φαίνεται πολύ μακρινό

Είδαμε την καρό σημαία του πρώτου Grand Prix του 2024, βαρεθήκαμε και μετράμε ήδη αντίστροφα για το πρώτο του 2025.

Το ξέραμε όλοι ότι οι μεγάλες αλλαγές στην Φόρμουλα 1 δεν θα έρθουν από το 2024, καθώς όλοι οι βασικοί οδηγοί έχουν παραμείνει στα πιλοτήριά τους, μέχρι να έρθει η μέρα εκείνη που ο Λιούις Χάμιλτον θα μετακομίσει μόνιμα στο Μαρανέλο και την Φεράρι.

 

 

Πάντα είχαμε, βέβαια, μια κρυφή ελπίδα ότι η Μερσέντες θα μπορέσει να κάνει την ζημιά και να επιστρέψει δυναμικά στις πρώτες θέσεις, ή έστω η Ferrari να δείξει ότι σοβαρεύεται πριν υποδεχτεί τον μέγα Λιούις, ωστόσο, στο Grand Prix του Μπαχρέιν, το πρώτο στο καλεντάρι του 2024, αποτύπωσε το προφανές: ότι ο Φερστάπεν θα κάνει και φέτος περίπατο.

Όλος ο πλανήτης θέλει να δει τον Χάμιλτον να πιλοτάρει Ferrari

Για άλλη μια χρονιά, λοιπόν, η Red Bull Racing έδωσε σχεδόν κυριολεκτικά «φτερά» στον  Ολλανδό πρωταθλητή και τον «ομόσταυλό» του Τσέκο Πέρες, και η πρωταθλήτρια κατασκευαστών έδειξε με το καλημέρα ότι και το φετινό πρωτάθλημα δεν θα έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον.

Με λίγα λόγια, μία που το ανοίξαμε στην εκκίνηση, μία που το ξανανοίξαμε στο τέλος για να δούμε ποιος θα βγει τρίτος, αφού ήμασταν βέβαιοι ότι το 1-2 θα ανήκε στους πιλότους Red Bull. Τελικά ήταν ο φευγάτος από την Scuderia, Κάρλος Σάινθ που ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου για να τον ακολουθήσει το πρότζεκτ που ακόμα περιμένουμε να βγει, Σαρλ ΛεΚλέρ στην τέταρτη θέση.

Η δεκάδα συμπληρώθηκε από τους Τζορτζ Ράσελ (Μερσέντες), Λάντο Νόρις (Μακλάρεν), Λιούις Χάμιλτον (Μερσέντες), Όσκαρ Πιάστρι (Μακλάρεν) και τους πιλότους της Άστον Μάρτιν, Φερνάντο Αλόνσο και Λανς Στρολ.

Για να ανακεφαλαιώσουμε, άλλη μία χρονιά στην Formula 1 προμηνύεται απελπιστικά βαρετή, σε σημείο που μετράμε αντίστροφα το ημερολόγιο για το 2025 των μεγάλων αλλαγών και μας πιάνει απελπισία. Μόνο 364 μέρες έμειναν για το πρώτο Grand Prix της νέας σεζόν. Υπομονή…

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved